Меню
Твоята количка

Комплект дуралекс Beau Rivage 44 части

Комплект дуралекс Beau Rivage 44 части
няма в наличност
Комплект дуралекс Beau Rivage 44 части
104.99лв.
  • Наличност: няма в наличност
  • Код на продукта:: 25800
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Дуралекс е добре позната френска марка с традиции и утвърден стандарт за качество в производството на серзиви. Уникална технология при обработката на стъклото, го прави много здраво и трудно за чупене. От самата компания се правят тестове на всяка партида. Взема се проба, която се пуска да падне от височина 40 см, не един, а цели десет последователни пъти. Ако пробата остане цяла, партидата се смята за успешна и се пуска на пазара. Това гарантира дългият живот на всеки един сервиз. Иновацията в този тип обработка на стъкло първоначално е била предназачена за производството на стъкла за автомобили. Специфичното е високата издръжливост на удари. При счупване стъклото се натрошава на множество малки парчета с характерна кръгла форма. Така се намалява риска от порязване. След 1945 година технологията започва да се употребява и в производството на сервизи за хранене. Така се ражда Дуралекс. Самото име идва от латинската сентенция Dura Lex, Sed Lex, което в превод означава „Строг закон, но закон“. Идеята на производителите е да внушат усещане за стабилност, сигурност и здравина във всеки потенциален потребител.

Сервизът Beau Rivage е едноврменно нежен, красив и здрав. Всяка една от неговите 44 части е създадена така, че да издържана висока температура. Изработен е от полупрозрачно тъмно темперирано стъкло с интересен дизайн и леки вълнообразни орнаменти. Те го разчупват и го правят различен и артистичен. Подходящ е както за ежедневно ползване, така и за официални поводи. Лесно се почиства на ръка или в съдомиялна машина. Може да го ползвате и при притопляне на храна в микровълнова фурна. Вимание! Не поставяйте директно на загрят котлон или в обикновена фурна!

Комплектът Beau Rivage съдържа 6 основни чинии за хранене с диаметър 26 см, 6 дълбоки чинии, подходящи за по-течни стия или супи с диаметър 19 см, 6 десертни чинии с диаметър 19 см, 6 купички за ядки с диаметър 10,5 см, 1 купа с даметър 23 см, както и 1 купа – 18 см. Към тях се включват още 6 чаши за кафе или чай в комбинация с 6 подложни чинийки и 6 чаши за алкохол с вместимост 210 мл.

Един комплект е напълно достатъчен за ежедневните нужди на домакинство от двама или трима души. Този сервиз ще направи ежедневието Ви по-красиво и закачливо. Удобен е за ежедневно ползване от семейства с малки деца, заради здравината на всяка една чиния или чаша. Подходящ е също за подарък при освещаване на ново жилище, за студенти, сватбен подарък или друг повод, свъзан с дома и семейството.

Сервизът включва:

  • 6 бр. Основни(порционни) чинии Ø 24,
  • 6 бр. дълбоки чинии Ø 19,
  • 6 бр. десертни чинии Ø 19,
  • 6 бр чаши за чай/кафе + 6 бр. чинийки,
  • 1 бр. купа Ø 23 см,
  • 6 бр. купички за ядки Ø 10,5 см,
  • 6 бр чаши за алкохол 210 мл,
  • 1 бр купа Ø 18см

 

Сервизи за хранене
МатериалОгнеопорно стъкло
ЦвятТъмно кафяв
ФормаКръг
Брой хора6 човека
Брой/комплект44 части
Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър