Меню
Твоята количка

Комплект дуралекс Beau Rivage 44 части

Комплект дуралекс Beau Rivage 44 части на супер цена от Neostyle.bg
Изчерпано
Експресна доставка до еконт за 24 часа
Комплект дуралекс Beau Rivage 44 части
104.99 лв
  • Наличност: Изчерпано
  • Продуктов код: 25800

Дуралекс е добре позната френска марка с традиции и утвърден стандарт за качество в производството на серзиви. Уникална технология при обработката на стъклото, го прави много здраво и трудно за чупене. От самата компания се правят тестове на всяка партида. Взема се проба, която се пуска да падне от височина 40 см, не един, а цели десет последователни пъти. Ако пробата остане цяла, партидата се смята за успешна и се пуска на пазара. Това гарантира дългият живот на всеки един сервиз. Иновацията в този тип обработка на стъкло първоначално е била предназачена за производството на стъкла за автомобили. Специфичното е високата издръжливост на удари. При счупване стъклото се натрошава на множество малки парчета с характерна кръгла форма. Така се намалява риска от порязване. След 1945 година технологията започва да се употребява и в производството на сервизи за хранене. Така се ражда Дуралекс. Самото име идва от латинската сентенция Dura Lex, Sed Lex, което в превод означава „Строг закон, но закон“. Идеята на производителите е да внушат усещане за стабилност, сигурност и здравина във всеки потенциален потребител.

Сервизът Beau Rivage е едноврменно нежен, красив и здрав. Всяка една от неговите 44 части е създадена така, че да издържана висока температура. Изработен е от полупрозрачно тъмно темперирано стъкло с интересен дизайн и леки вълнообразни орнаменти. Те го разчупват и го правят различен и артистичен. Подходящ е както за ежедневно ползване, така и за официални поводи. Лесно се почиства на ръка или в съдомиялна машина. Може да го ползвате и при притопляне на храна в микровълнова фурна. Вимание! Не поставяйте директно на загрят котлон или в обикновена фурна!

Комплектът Beau Rivage съдържа 6 основни чинии за хранене с диаметър 26 см, 6 дълбоки чинии, подходящи за по-течни стия или супи с диаметър 19 см, 6 десертни чинии с диаметър 19 см, 6 купички за ядки с диаметър 10,5 см, 1 купа с даметър 23 см, както и 1 купа – 18 см. Към тях се включват още 6 чаши за кафе или чай в комбинация с 6 подложни чинийки и 6 чаши за алкохол с вместимост 210 мл.

Един комплект е напълно достатъчен за ежедневните нужди на домакинство от двама или трима души. Този сервиз ще направи ежедневието Ви по-красиво и закачливо. Удобен е за ежедневно ползване от семейства с малки деца, заради здравината на всяка една чиния или чаша. Подходящ е също за подарък при освещаване на ново жилище, за студенти, сватбен подарък или друг повод, свъзан с дома и семейството.

Сервизът включва:

  • 6 бр. Основни(порционни) чинии Ø 24,
  • 6 бр. дълбоки чинии Ø 19,
  • 6 бр. десертни чинии Ø 19,
  • 6 бр чаши за чай/кафе + 6 бр. чинийки,
  • 1 бр. купа Ø 23 см,
  • 6 бр. купички за ядки Ø 10,5 см,
  • 6 бр чаши за алкохол 210 мл,
  • 1 бр купа Ø 18см

 

Сервизи за хранене
МатериалОгнеопорно стъкло
ЦвятТъмно кафяв
ФормаКръг

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
ЛошДобър