Меню
Твоята количка

Луксозни Комплекти Тенджери

Качествено изработената тенджера е определяща за вкуса, на който ще се насладим при приготвянето на дадено ястие. Високото качество на повърхностите ще спомогне за това да използваме по-малко мазнина, но без риск храната да залепне по съдовете докато са още на котлона.

Освен по-лесно почистване след гответе и без да броим положителните ефекти върху здравето, трябва да отбележим и разликата във вкуса. Излишно е да се споменава, че съдовете изиграват огромна роля за аромата и вкусовите качества на дадена гозба. Все пак, храната силно се влияе от това в какво преминава топлинна обработка.

Високо качество на ниска цена

В Neostyle.bg можете да намерите едни от най-висококачествените съдове, които изобщо можете да си представите. Те притежават незалепващи покрития от най-висок клас, което позволява храната да бъде максимално здравословна.

В допълнение към това, тенджерите в този раздел на Neostyle са изработени с вкус и естетика, така че те по никакъв начин да не нарушават добрия вкус във вашата кухня. Тъкмо обратното - те ще са онзи допълващ елемент, който ще направи атмосферата в стаята още по-завършена.

Различни размери според повода

Не винаги се нуждаем от съдове за готвене с една и съща големина. Понякога приготвяме храна за цялото семейство и за приятели или роднини, които ще ни идват на гости. В друг случай просто се налага да сварим два картофа за да си направим руска салата например.

Ето защо е препоръчително да разполагате с цял комплект съдове, които да оптимизират времето, което ви е необходимо за да приготвите храната, а също така и разходът на електроенергия.

С помощта на допълнителните приставки, които вървят заедно с някои от комплектите, вие ще можете лесно и бързо да задушавате зеленчуци на пара, приготвяйки храната по най-здравословния възможен начин.

Защо е толкова важно от къде пазаруваме

Тъй като при некачествена изработка съдовете за готвене започват да се лющят и белят, това може да създаде риск за здравето на цялото семейство. Възможно е частици от повърхностния материал да попаднат в храната, при което след това да бъдат погълнати с нея. По този начин може да се достигне до много сериозни последствия за здравето, тъй като не рядко използваните материали са токсични. За да избегнем това ние ви предлагаме комплекти, които:

  • Не се белят;
  • Не са направени от вредни за здравето материали;
  • Не се издраскват;
  • Не се повреждат от висока температура;
  • Не изискват стъргане и търкане при миене.

 

Италианската марка Oliver Brown е символ..
169.99 лв
Комплект Тенджери Vicalina
Продадено
Готвенето, както знаете, не е просто хоб..
149.99 лв
Комплекти тенджери за готвене
Продадено
Този комплект от тенджери е изработен от..
149.99 лв
Комплект тенджери
Продадено
Комплект HausRoland е изработен от висок..
119.99 лв
Съвършенство и привлекателност - по този..
129.99 лв
Комплект тенджери с мраморно покритие
Продадено
Керамичните съдове приготвят храната рав..
169.99 лв
Тенджери комплект 12 части alexander Тенджери комплект 12 части alexander
Продадено
Производител: Renberg
Немското качество е всеизвестно доказано..
231.99 лв
Тенджери комплект 7 части Blue Moon
Продадено
Производител: Zephyr
Комплектът за готвене от 7 части Bl..
149.99 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)