Меню
Твоята количка

Тенджери

Тенджери

Днес на пазара се предлагат стотици различни видове съдове за готвене, които отразяват все по-глобалния начин, по който гледаме на храната. С все по-широкото разпространение на Интернет, ние се изправяме и пред необходимостта да разполагаме с различни съдове, в които да подготвяме всички рецепти, които можем да открием.

При нас в NeoStyle.bg можете да се уверите лично в огромното разнообразие от продукти, срещайки избор за какъвто не сте се и надявали. При нас се предлага изключително широко избор от видове тенджери, които да бъдат подходящи за подготовката на ястия, изискващи различна по рода си обработка, време и умения.

Какво трябва да притежава добрата тенджера

Някои качества може и да са променливи и относителни, но наистина добрия продукт трябва да притежава задължително следните няколко характеристики:

●Естетичен външен вид

За да не съжалявате за избора си, трябва да купувате продукти, които да имат добър външен вид. Колкото и качествена да е покупката, все пак едва ли ще искате да бързате да я скриете в шкафа;

●Дълъг живот и устойчивост на вода и високи температури

Важно е да можете да разчитате на дълъг живот на съда, като при това не бива да се притеснявате, че ще подлагате приспособлението на високи температури и влага. Ако се поврежда от това, значи просто това, което сте закупили е некачествено;

●Всякакви размери, които варират според вашите нужди

Трябва да купувате само от места, на които имате голям избор от размери, защото всяко домакинство има различни нужди. Ние от NeoStyle.bg ви предлагаме широк асортимент в това отношение, така че няма да се почуствате принудени да купите нещо, просто защото не намирате друго по-подходящо за вас;

Добрият външен вид не подлежи на компромис

Дизайнът, който съвременните производители на съдове за готвене се опитват да постигнат, се прави така, че да може да се впише в стила на всеки дом и всяко обзавеждане. Цели се постигане на максимално добър външен вид, който да бъде радост за окото, създавайки уют и приятна атмосфера.

Независимо дали купувате керамична тенджера, касероли или пък цял комплект, добре е да обърнете внимание и на това. Може би не трябва да поставяте дизайна на първо място, но все пак не бива да ги изключвате напълно от списъка със своите критерии.

Съвременните технологии в готвенето

Модерните технологии намират приложение дори и в производството на готварски съдове. Създават се все по нови продукти, в които се вплитат пилотни идеи и решения на различни по своя характер проблеми. Днес вече можете да намерите дори продукти, които готвят сами докато ви няма.

Типичен пример е електрическият слоукукър, в който нареждате подбраните продукти, добавяте подправки, настройвате таймера и градусите и вашата вкусна гозба започва да се приготвя сама. Там тя може да се вари или задушава, а вие дори не е необходимо да следите ястието през това време.

Новото поколение тенджери под налягане също се числят към тази категория уреди, тъй като те се създават по съвсем различен начин от този, на който сме свикнали в миналото.

Емайлирана тенджера 18 см
няма в наличност
Комплект тенджери
Безплатна доставка
Производител: Luigi Ferrero
Италианската марка Oliver Brown е символ..
169.99лв.
Производител: San Ignacio
Алуминиева тенджера в черно Стабилни ст..
43.99лв.
ТЕНДЖЕРА 2.8Л-ПРАВ BORCAM
няма в наличност
Тенджера 5.5л - декор ЧЕРЕША
няма в наличност
Тенджера 5.5л- декор ВЕРСАЛЬ
-17 % няма в наличност
Тенджера от висококачествена емайлирана ..
47.80лв. 39.90лв.
Тенджера Infinity Chefs 28 см, 9.5 л Тенджера Infinity Chefs 28 см, 9.5 л
Безплатна доставка
Производител: Infinity Chef
Историята на марката Bergner започна с ч..
184.90лв.
Тенджера Korkmaz
Безплатна доставка
Тенджера Korkmaz от електронен магазин N..
199.99лв.
Тенджера Luigi Ferrero
Безплатна доставка
Тенджера декор Есен
-31 % няма в наличност
Макар да не притежават външния и вътреше..
15.90лв. 10.90лв.
Тенджера декор Есен .
-36 % няма в наличност
Макар да не притежават външния и вътреше..
24.90лв. 15.90лв.
Тенджера от висококачествена емайлирана стомана
няма в наличност
Тенджера под налягане 7.5 л.
Безплатна доставка
Производител: Luigi Ferrero
Тенджера под налягане 7.5 литра. Израбо..
179.00лв.
Тенджера под налягане 9 л. Clipso
Безплатна доставка
Показани 1 от 40 | 64 (2 Страници)