Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Тенджери

Днес на пазара се предлагат стотици различни видове съдове за готвене, които отразяват все по-глобалния начин, по който гледаме на храната. С все по-широкото разпространение на Интернет, ние се изправяме и пред необходимостта да разполагаме с различни съдове, в които да подготвяме всички рецепти, които можем да открием.

При нас в NeoStyle.bg можете да се уверите лично в огромното разнообразие от продукти, срещайки избор за какъвто не сте се и надявали. При нас се предлага изключително широко избор от видове тенджери, които да бъдат подходящи за подготовката на ястия, изискващи различна по рода си обработка, време и умения.

Какво трябва да притежава добрата тенджера

Някои качества може и да са променливи и относителни, но наистина добрия продукт трябва да притежава задължително следните няколко характеристики:

●Естетичен външен вид

За да не съжалявате за избора си, трябва да купувате продукти, които да имат добър външен вид. Колкото и качествена да е покупката, все пак едва ли ще искате да бързате да я скриете в шкафа;

●Дълъг живот и устойчивост на вода и високи температури

Важно е да можете да разчитате на дълъг живот на съда, като при това не бива да се притеснявате, че ще подлагате приспособлението на високи температури и влага. Ако се поврежда от това, значи просто това, което сте закупили е некачествено;

●Всякакви размери, които варират според вашите нужди

Трябва да купувате само от места, на които имате голям избор от размери, защото всяко домакинство има различни нужди. Ние от NeoStyle.bg ви предлагаме широк асортимент в това отношение, така че няма да се почуствате принудени да купите нещо, просто защото не намирате друго по-подходящо за вас;

Добрият външен вид не подлежи на компромис

Дизайнът, който съвременните производители на съдове за готвене се опитват да постигнат, се прави така, че да може да се впише в стила на всеки дом и всяко обзавеждане. Цели се постигане на максимално добър външен вид, който да бъде радост за окото, създавайки уют и приятна атмосфера.

Независимо дали купувате керамична тенджера, касероли или пък цял комплект, добре е да обърнете внимание и на това. Може би не трябва да поставяте дизайна на първо място, но все пак не бива да ги изключвате напълно от списъка със своите критерии.

Съвременните технологии в готвенето

Модерните технологии намират приложение дори и в производството на готварски съдове. Създават се все по нови продукти, в които се вплитат пилотни идеи и решения на различни по своя характер проблеми. Днес вече можете да намерите дори продукти, които готвят сами докато ви няма.

Типичен пример е електрическият слоукукър, в който нареждате подбраните продукти, добавяте подправки, настройвате таймера и градусите и вашата вкусна гозба започва да се приготвя сама. Там тя може да се вари или задушава, а вие дори не е необходимо да следите ястието през това време.

Новото поколение тенджери под налягане също се числят към тази категория уреди, тъй като те се създават по съвсем различен начин от този, на който сме свикнали в миналото.

Характеристики:Тенджера от високо..
38.99 лв
Производител: San Ignacio
Алуминиева тенджера в черно Стабилни ст..
49.99 лв
тенджера 2,8л-овална материал:огнеопорн..
19.99 лв
Производител: Infinity Chef
Историята на марката Bergner започна с ч..
119.90 лв
Производител: Infinity Chef
Историята на марката Bergner започна с ч..
133.90 лв
Тенджера от висококачествен лят алуминий..
54.99 лв
Производител: San Ignacio
Тенджера с капак San ignacio Pandora. Из..
71.99 лв
Тенджера от висококачествен алуминий. ..
39.99 лв
Производител: Hascefher
Тенджера под налягане от електронен мага..
67.99 лв
Производител: Zephyr
Тенджера от висококачествен алуминий. ..
42.99 лв
Производител: Hascefher
Тенджера от висококачествен алуминий. ..
59.99 лв
Производител: Zephyr
Тенджера от висококачествен, кован алуми..
42.99 лв
Характеристики:Тенджера от високо..
39.99 лв
Тенджера 1.5Л. BORCAM
Продадено
Тенджера 1.5Л. BORCAMМатериал:Огнеуп..
13.99 лв
Тенджера 2.8 л-правоъгълна Borcam
Продадено
Тенджера с капак 2.8 Л правоъгълна ..
19.99 лв
Тенджера 2л. кръгла
Продадено
Тенджера 2л. кръглаМатериал:Огнеупор..
15.99 лв
Тенджера с керамично покритие Zephyr
Продадено
Производител: Zephyr
Дълбока тенджера от висококачествен, ков..
65.99 лв
Тенджера с мраморно покритие покритие
Продадено
Производител: Zephyr
ХАРАКТЕРИСТИКИ - дълбок тиган от високо..
49.99 лв
Показва 1 до 23 от 23 (1 страници)