Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Сушилници за чинии и чаши

Сушилникът за чинии трябва без съмнение да бъде не само полезен и да се използва по предназначение за нуждите на домакинството, но също така трябва да е и оригинален като изработка и дизайн. Вече отминаха времената, в които се гледаше просто всичко да върши работа. Днес е важно не само колко ни вършат работа артикулите, които поставяме у дома, но също така и как изглеждат те.

Стилни сушилници за една по-елегантна кухня

Сушилниците, които можете да намерите на страниците на Neostyle.bg покриват дори и най-високите критерии по отношение на своята функционалност, полезност и външен вид. Направени с вкус и внимание към детайла, те съчетава комфорт при ползване и усещане, че притежавате нещо съвременно и качествено.

Металната конструкция е допълнена с рамка, която изгражда целостта на скелета на сушилник, като последната се предлага в два цвята. Едната разновидност е в червено, а другата разновидност е съответно в черно. В зависимост от интериора на вашата кухня, ще можете да се спрете на една от двете опции. 

Артикулите, които можете да намерите в този раздел на Neostyle.bg не са просто средство, което да поставите до мивката и където да поставяте измитите съдове. Те са едно инженерно творение, което ще ви помогне да постигнете много повече от това. Ще откриете колко добре могат да се съчетаят удобството и модерния дизайн, както и колко добре ще изглежда вашия дом, когато това се постигне.

Най-добрият начин за сушене

Поставянето на мокрите чиниите на проветриво място е най-добрият начин, по който току що измитата на чешмата посуда да се подсуши. Независимо дали предпочитате да ги миете с топла или със студена вода и без значение от това какъв препарат за съдове използвате, правилното съхнене е ключово за да не се развият бактерии и микроби по повърхността.

За да се подсушат добре и за да не се дава никакъв шанс на микробите да просъществуват, това трябва да става в условията на възможно най-ограничен контакт с повърхностите.

Именно структурата на сушилника позволява да се постигне това. Всъщност, дори поставянето в сушилна машина не може да постигне толкова добри резултати, колкото поставянето на съдовете на светло и проветриво място.

Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)