Меню
Твоята количка

Армиларна сфера

Армиларна сфера на супер цена от Neostyle.bg
Армиларна сфера
157.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 60128

Запознайте се с изящната стилност и астрономична прецизност, заложена в една уникална статуетка, която пренася духа на звездите директно във Вашия дом. Тази реплика на армиларната сфера е повече от декорация; тя е пътешествие през времето и пространството, вдъхновено от древните уреди, с които учените от миналото са изучавали небесата.

Създаден с изисканост и внимание към детайла, този акцент представя съвършената хармония на кафяви и сребристите нюанси, съчетани във висококачествен алуминий. Неговите размери - съвършените 18 см в ширина и дължина и 21.5 см в височина, правят тази сфера идеалния акцент във всяка стая, добавяйки усещане за класа и елегантност.

Идеалният подарък за тези, които ценят образованието и науката, тази статуетка е вдъхновяваща идея за студенти, които тепърва започват своето академично приключение, или за учителите, които посвещават живота си на разпространението на знанията. Любителите на астрономията също ще оценят богатата символика и точността, която тази армиларна сфера носи в себе си.

Не само че тя е символ на стремежа към знание и открития, но също така служи като изискан елемент, който лесно се вписва в интериора на всеки кабинет или библиотека, добавяйки научен привкус и интелектуална атмосфера. Тази статуетка се превръща в централен елемент, който привлича вниманието и провокира разговори.

Вашето пространство може да бъде трансформирано с добавянето на един неповторим акцент, който олицетворява жаждата за разбиране на вселената. Оставете този артикул да бъде тих свидетел на Вашето ежедневие и да ви напомня за безкрайните възможности, които знанието предлага.

Характеристики:

Материал: Алуминий
Цвят: Кафяв, Сребрист
Размер: 18 х 18 х 21.5 см
Страна на произход: Индия

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър