Меню
Твоята количка

Репродукция на 100 долара

Репродукция на 100 долара на супер цена от Neostyle.bg
Репродукция на 100 долара
165.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 00003

Запознайте се с една наистина уникална находка - вълшебната репродукция на 100 долара от Neostyle.bg! Тази репродукция е не просто декоративен елемент, тя е израз на изтънчения вкус и стремеж към изключителност. Погледнете по-отблизо и ще забележите, че всеки детайл е внимателно пресъздаден, създавайки илюзията за истинска банкнота.

Истинска наслада за очите, тази репродукция е печатана с висока резолюция, което я прави невероятно реалистична. Текстурата на хартията, защитните знаци и цветовата гама са подбрани така, че да придадат още по-голяма автентичност. Всяка репродукция е със специално внимание към детайлите, което я прави не само красив аксесоар, но и интересен разговорен елемент.

Размерите са точно като на истинска банкнота, което прави този артикул идеален за рамкиране и показване във вашия дом, офис или бизнес пространство. Тя може да служи като мотивационен символ или просто като забавен елемент, който да внесе малко хумор в ежедневието.

Neostyle предлага тази репродукция на 100 долара като част от своето разнообразно портфолио от продукти, предназначени да удовлетворят и най-изтънчения вкус. Всеки артикул е с гаранция за качество и произход, така че можете да бъдете сигурни, че придобивате нещо специално.

Вложете в този разкошен акцент за вашето пространство и бъдете уверени, че той ще предизвика възхищението на всички, които го видят. Защото когато става дума за декорация, Neostyle.bg знае как да предложи нещо извън обикновеното.

Осмелете се да внесете щипка лукс във вашето пространство с тази репродукция на 500 евро и гарантираме, че вашият вкус ще бъде забелязан и оценен!

Луксозна репродукция на банкнота от 100 долара. Изработена с 24 карата златно покритие под формата на тънък фин пресован златен лист, поставен в плексиглас с видимост от двете страни. Стабилна черна основа, обозначаваща банкнотата. Подходящ корпоративен подарък. Предлага се в красива подаръчна кутия. Произведена от Orchids Gold. Размер : 15/28см.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър