Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Чаши за шампанско

Всеки по-тържествен повод, независимо дали става дума за посрещането на Нова година или пък говорим за наздравицата на сватбеното парти на любим член на семейството, изискват наличието на добро шампанско.

Разбира се, пенливата напитка не би била себе си ако не се поднесе в равностойни на нейната специална същност чаши от висококачествен кристал. Точно това можете да откриете при нас, в Neostyle.bg

Каква трябва да е качествената чаша за шампанско

Към добре изработената чаша за шампанско се предявяват известни очаквания. Така например, тя трябва да бъде направена от кристал с много високо качество. Това ще ѝ осигури неповторим звън при вдигане на наздравица, а острият и отекващ звук ще се допълва от прелестните кристални отблясъци.

Целият този шик се превръща в един шедьовър, когато се съчетае с правилната изработка на чашата. Тя би трябвало да бъде тясна и издължена, което да ѝ придаде изискана и аристократична форма.

Кристалът винаги е на мода

Ние от Neostyle.bg трябва да отбележим това, че независимо от тенденциите и насоките на модата, кристалът винаги е на мода. Той без съмнение винаги успява да запази своето водещо място, бъдейки верен на своята висококачествена същност.

Можете да сте спокойни, че купувайки комплект от висококачествени кристални чаши, вие дори и след много години ще притежавате нещо, което ще можете да извадите спокойно от витрината и да поставите на масата.

Бъдете сигурни в едно - кристалните ви чаши за шампанско няма да се променя и на милиметър, тоест те винаги ще изглеждат точно по този начин, по който изглеждат в деня, в който ги купувате.

Как се купуват чаши от кристал

Кристалните чаши за шампанско са доста шикозен артикул, за който трябва да знаете, че рядко се продава като цял комплект. Най-често, чашите от този тип се предлагат една по една или в най-добрия случай - комплект от две.

Това не бива да ви изненадва, тъй като традиционно това е нещо, което малко хора притежават, което от своя страна не е случайност. Обикновено, повечето хора, които имат кристални чаши за шампанско, всъщност ги имат, защото са останали от техните по-възрастни родители или баба и дядо.

Какви са предимствата на кристала

Ако трябва да обобщим на кратко какви са особеностите на кристала, трябва да споменем следните няколко характеристики:

  • Блясък, който съдържа всички цветове на дъгата;
  • Красив и ясен звън;
  • Крехка структура;
  • Не остаряват;
  • Винаги са актуални;
  • Висока цена.
Производител: Bormioli Rocco
За да бъде масата ви уютна, тя се нуждае..
34.99 лв
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)