Меню
Твоята количка

Статуетка на Икар

Статуетка на Икар на супер цена от Neostyle.bg
Статуетка на Икар
99.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 91261

Статуетката Икар е олицетворение на полета към слънцето, творческата сила и стремежът да достигнем Бог. Тя е подходяща за награда на творци, учители и будители, които ни водят към светлината и вдъхновение. Като символ на младия бог, който може да постигне всичко, това е прекрасен подарък за млади хора или бизнесмени, които се отправят по нов път или започват нов проект.

Статуетката Икар също може да бъде дарена като признание за цялостния принос на някого. Това е перфектният подарък за годишнина от създаването на някоя фирма или за благодарност към бизнес партньор. Поднесете я с пожелание за сила, воля и страст при постигане на целите.

Статуетката на Икар е изработена с внимание към детайлите от висококачествен материал. Нейният изразителен дизайн ще привлича всяко око и ще придаде изтънченост на всяко пространство. С поставянето й на видно място, Икар ще ви напомня за неограниченият потенциал и възможностите, които имате.

Не пропускайте възможността да подарите на някого статуетка Икар и да му донесете вдъхновение, светлина и сила да преследва своите мечти.

Характеристики:

 Размер: 35 х 25 х 10 см

Материал: Полирезин(полимерна смола) 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър