Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Йенски съдове

Съдовете от йенско стъкло не са много популярни, но всеки, който е притежавал подобно нещо в дома си, ще ви каже колко практични и удобни са те всъщност. Разнообразни по размер и форма, те намират много широко приложение в домакинството.

Йенски съдове от Neostyle.bg

Ние от Neostyle.bg ви предлагаме огромно разнообразие от йенски съдове, които можете да използвате за какво ли не. Подходящи за ползване в микровълновата печка или във фурната, те са известни с това, че са изключително устойчиви на много високи температури.

Във фурната не отстъпват даже и на най-издръжливата тава за печене. Тъй като много често се предлагат с похлупак от същото йенско стъкло, тези съдове са подходящи ако искаме да направим задъшено със зеленчуци, но не желаем гозбата да губи от соса и течността и да стане суха.

Поставен отгоре, похлупакът предпазва течността да се изпари в процеса на печене. Резултатът е едно по-сочно ястие, което ще достави повече удоволствие на вас, вашето семейство и на гостите ви.

Разнообразие от рецепти

Ние от Neostyle.bg бързаме да ви припомним и още нещо. Не само че всяко ястие е по-вкусно, когато се приготви в йенско стъкло. Имайте предвид също и това, че голям брой рецепти просто не могат да се приготвят в друг съд, освен в йенски. 

Естествено, това ви обещава и възможността да готвите за семейството си по-здравословно, тъй като сготвеното под похлупака на един такъв съд, винаги изисква много по-малко подправки. Причината е, че приготвените по този начин ястия успяват да запазят и доста повече от своя естествен богат вкус.

Ако не сте притежавали подобни съдове

Ако никога досега не сте имали каквито и да било съдове от йенско стъкло, тогава много сте пропуснали. Казваме ви това, тъй като те са един изключително практичен аксесоар, който е много полезен за нуждите всеки един дом. Ако все още по някаква причина се колебаете, нека обобщим какво представляват те:

  • Устойчиви;
  • Лесни за съхранение;
  • Лесни за почистване;
  • Здрави;
  • На добра цена.
тенджера 2,8л-овална материал:огнеопорн..
19.99 лв
Комплект тави за печене Termisil Комплект тави за печене Termisil
Продадено
Производител: termisil
TERMISIL Huta Szkla Wolomin, основана пр..
33.99 лв
Комплект тенджери 6 части Комплект тенджери 6 части
Продадено
Комплектът включва:1.Тенджера с капа..
49.99 лв
Комплект тенджери Termisil Комплект тенджери Termisil
Продадено
Производител: termisil
TERMISIL Huta Szkla Wolomin, основана пр..
38.99 лв
Тенджера 1.5Л. BORCAM
Продадено
Тенджера 1.5Л. BORCAMМатериал:Огнеуп..
13.99 лв
Тенджера 2.8 л-правоъгълна Borcam
Продадено
Тенджера с капак 2.8 Л правоъгълна ..
19.99 лв
Тенджера 2л. кръгла
Продадено
Тенджера 2л. кръглаМатериал:Огнеупор..
15.99 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)