Меню
Твоята количка

Чаша ракия заек

Чаша ракия заек на супер цена от Neostyle.bg
Чаша ракия заек

Лесна поръчка

Mоля, въведете своето име и телефон. Наш оператор ще се свърже с вас!

28.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Продуктов код: 77479

Омръзнали са ви еднотипните подаръци, търсите нещо различно, необикновено?! Ето ви един удачен вариант, който ще подари усмивка на бъдещия притежател. Ако ви предстои важно събиране, чийто домакин е изискан мъж с високо самочувствие и стилен подход, може да го зарадвате с тази луксозна чаша за ракия, тип заек.

Не, тя не е, като всички останали. Различава се по много детайли, а в основата, разбира се, е посребреният фундамент, имащ формата на заешка глава. Животно, символ на дълголетието, бдителността и семейството. Това превръща чашата в уникален подарък за юбилей, рожден ден или семейно събиране. Представете си каква изненада би било за човек, ценящ подобни символики и тачещ качествените предмети. Дори да не е върл привърженик на алкохолните питиета, ще остане доволен от дизайна и майсторската изработка. Все пак това е елегантен артикул, който придава далеч по-завършен вид на трапезата, а и на цялостната обстановка в помещението.

Съчетание от посребрени детайли и устойчиво стъкло превръщат чашата в изключително здрава и позволяват ежедневна употреба, без това да окаже влияние на нейната повърхност. Идва директно от най-западната точка на Европа – Португалия, където изкуството заема важна част от бита на хората. Произведена е от нашумелия бранд Freitas & Dores, чиито други продукти ще откриете сред богатия асортимент на Neostyle.bg. Чашата е с височина от 8,5 см. и диаметър 4,2 см. Широка е, което позволява по-голяма вместимост и сервиране на друг вид алкохолни напитки, не само на ракия.

Освен за подарък, може да си поръчате чашата за всекидневно използване у дома. Няколко броя ще създадат несравним сервиз, отличаващ се с искряща визия и неподправена красота. При следващо посрещане на гости, ще ги изненадате с приятно питие и стилни чаши, оказващи своето влияние на атмосферата.


 Производител: Португалската фирма Freitas & Dores (Portugal)
Размери: Височина: 8.5 cm ; Диаметър: 4.2 cm
Комплект: 1 брой Чаша с посребрена фундамент, оформен като животинска глава.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
ЛошДобър