Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Чаши за уиски Куадро Bohemia

Чаши за уиски Куадро Bohemia на супер цена от Neostyle.bg
Чаши за уиски Куадро Bohemia на супер цена от Neostyle.bg
Чаши за уиски Куадро Bohemia на супер цена от Neostyle.bg
Чаши за уиски Куадро Bohemia на супер цена от Neostyle.bg
Чаши за уиски Куадро Bohemia
72.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Bohemia
  • Продуктов код: 80441

Чашите за уиски са сред най-желаните подаръци от мъжете. Какво ги прави толкова приятни?! Разбира се, че елегантният дизайн, който доставя неимоверно удоволствие, докато консумирате любимата си напитка. Този комплект е създаден от чешката фирма Bohemia Crystal, която се слави с красиви продукти, имащи ювелирана стойност. Максимална защита от нараняване и устойчивост на стъклото са основните признаци за качеството на сета. Всяка една от чашите е изработена от кристалин, едно от най-здравите стъкла. Допълнително подсигуряване внася и стабилната основа, която е максимално висока и широка, за да се избегнат нежелани повреди.

Няма как да пропуснем и дизайнът на чашите. По цялото протежение имат интересни извивки, започващи от самата основа. Имат форма на купа, с квадратна основа. Не са сред най-широките, като обемът им е 340 мл. Позволяват сервиране на твърд алкохол, като уиски и водка. Запазват хладината на питието и не отнемат от неговите вкусови качества. Чашите са лесни за почистване, но препоръчваме това да се случва под течаща вода. Използвайте само доказани препарати, за да запазите блясъка и искрящата им визия.

Комплектът Куадро Bohemia ще се окаже верен спътник при делови срещи или лични празненства. Отличава се с практичност, което позволява подаряване по най-различни поводи, включително именни и рождени дни. Удачен вариант е за делови мъже, които имат увереност, самочувствие и ценят майсторските изработки. Убедени сме, че този сет ще озари лицето им и донесе неподправена усмивка. Може да използвате чашите и за лична употреба, ако ви предстои важно събиране. Гостите ще останат приятно изненадани от стойността им и с удоволствие ще консумират сервираните питиета.


Обем:340мл

Материал:Стъкло

Произход:Чехия

Производител:Bohemia Crystal

Кристала винаги е на мода с Bohemia Crystal ще се насладите на питието си така както с никоя друга чаша

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър