Меню
Твоята количка

Чаши за водка

Чашите за водка са един оригинален и практичен продукт, който можете да използвате както за подарък, така и за собствените си нужди у дома. Това е една чудесна идея, в случай, че сте поканени някъде на гости, но нямате представа  какво да поднесете на домакините.

Какво представляват

Чашите за водка могат да бъдат закупени по два различни начина. Първият е като цял комплект, а вторият е като отделни бройки. И в двата случая обаче те имат сходен външен вид и се спазват определени стандарти за това как трябва да изглеждат те.

Обикновено, чашите за водка са малки като размер. Те имат овална и изчистена форма. Не е прието да имат много декорации, макар че в някои случаи самото стъкло може да се декорира така, че да изглежда заскрежено. Ние от Neostyle.bg ви предлагаме по-стилните и по-изчистени варианти, с които със сигурност няма как да сгрешите.

От вас зависи какъв дизайн ще изберете, но също така и това дали ще заложите на покупка на цял комплект или ще се спрете на варианта да закупите отделни бройки. Така например, може да искате да имате само две отделни бройки, като това изцяло зависи от вас.

  • Цял комплект

Целият комплект си има своите безспорни предимства, които е хубаво да имате предвид когато купувате чаши. Така например, ще бъдете подготвени за случаите, в които при вас пристигат гости. Дори и това да става рядко, все пак е добре да сте подготвени. Друго предимство е, че ще получите по-ниска цена на бройка.

  • Отделни бройки

Предимството да си поръчате отделни бройки е това, че в този вариант няма как да допуснете прекомерен разход на пари. Това е препоръчителен вариант ако сте сигурни, че ще ви трябват само две или три чаши, а останалите ще бъдат неизползвани.

От какво се състои комплекта

Комплекта се състои обикновено от 6 на брой чаши, които могат да изглеждат по различен начин, в зависимост от вашите предпочитания. Освен чашите, към него има и допълнително специална стъкленица, която е специално предназначена за поставяне на високо алкохолната напитка в нея. Поръчвайки някой от комплектите на Neostyle.bg, вие получавате:

  • Качествен продукт;
  • Ниска цена;
  • Отличен дизайн;
  • Практичност.

 

Няма добавени продукти в тази категория.