Меню
Твоята количка

Високи вази

Независимо дали си търсите съд, в която да поставите елегантни изкуствени цветя или пък предпочитате нещо, в което да поставите свеж пролетен букет, керамичната ваза винаги е един изискан аксесоар, който ще намери своето място във вашата къща или апартамент.

Със своята нежна и изпипана в най-малките детайли изработка, тя ще направи вашия дом наистина неустоим и много елегантен. С разнообразие от шарки и цветове, тя винаги обогати усещането у вас, ще направи дома ви по-привлекателен и ще го превърне в празник за душата.

Качество от най-висок клас

Ако говорим за стил и елегантност, нищо не е в състояние да се сравнява с керамичните вази. Разбира се, като цена, размери и характеристики те могат твърде много да се отличават, от където идва и разликата в цената на различните продукти.

При всички положения, обаче, ако искате да допълните и декорирате своя дом с подобен аксесоар, непременно трябва да заложите на керамиката. Керамиката е много фина от гледна точка на изработката си и това се вижда по нейните неподправени отблясъци.

Тя отстъпва по своето изящество единствено на порцелана, но той наистина не е по джоба на всеки, което го прави не чак толкова популярен. Той има и един голям недостатък - изключително чуплив е. А в условията, в които имаме деца или пък се грижим за домашни любимци, това не е добър избор.

Дизайн за вашия дом

Макар че предлагаме различни стилове и разцветки, все пак сме се постарали да се придържаме към по-неутрални нюанси. Това се прави с цел да се минимизира максимално вероятността за грешен избор. В резултат, вероятността да попаднете на правилния артикул се увеличава драстично.

Повечето от артикулите имат деликатна украса, която да ги прави по-стилни и елегантни, но без да се прекалява с леката украса. Обикновено се залага на повтарящи се шарки или на леки и деликатни флорални мотиви.

Какво ви предлагаме

Сред артикулите, които ние от Neostyle.bg ви предлагаме, можете да намерите различни видове декоративни вази, с които можете успешно да допълните дизайна на вашия дом. При нас без много усилия можете да откриете следното:

  • Вази тип канички;
  • Тип амфори;
  • Издължени, подходящи за сухи цветя;
  • Различни размери;
  • Разнообразие от цветове.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)