Меню
Твоята количка

Мултифункционална поставка за чинии

Мултифункционална поставка за чинии
Мултифункционална поставка за чинии
34.99лв.
  • Наличност: В наличност
  • Код на продукта:: 02392
Поръчай на: 0897 628 400
Работно време: 09:30-12:30 / 13:00-18:00 часа

Съхранението на кухненските пособия се оказва проблемно за голяма част от българските домакинства. Разхвърлянето им не е приятно нито за вас, нито за вашите гости. Поради тази причина се нуждаете от мултифункционална поставка за чинии, където може да организирате подредбата им.

Онлайн магазин Neostyle.bg ви предлага широка гама от продукти за създаване на комфорт и домашен уют. Получавате високо качество, подплатено от стабилна конструкция и приемлива цена. Освен това поръчките биват доставяни в рамките на един работен ден, което ще ви даде нужното време за реакция, ако сте избрали съответния аксесоар за подарък.

Поставката за чинии е на две нива, което ви удостоява с още по-голямо място за съхранение на съдовете. Горната част е решетъчна и се препоръчва за поставяне на чинии. Отдолу може да обръщате мокрите съдове, благодарение на огромната площ. В двете краища биват обособени места за прибори за хранене и чаши, което придава мултифункционален вид на поставката.

Освен огромния набор от възможности за съхранение трябва да се отчете и здравината на поставката. Висококачественото хромирано покритие придава изключителна издръжливост на конструкцията и й осигурява стабилност при по-голямо ежедневно натоварване. Относно конструирането на поставката, не се изискват инженерни умения. Частите се прикрепят лесно една към друга без да се нуждаят от допълнително запояване или друг вид ръчна намеса.

Напишете отзив
Бележка: HTML не е преведен!
Лош Добър