Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Мултифункционална поставка за чинии

Мултифункционална поставка за чинии на супер цена от Neostyle.bg
Мултифункционална поставка за чинии
54.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 02392

Съхранението на кухненските пособия се оказва проблемно за голяма част от българските домакинства. Разхвърлянето им не е приятно нито за вас, нито за вашите гости. Поради тази причина се нуждаете от мултифункционална поставка за чинии, където може да организирате подредбата им.

Онлайн магазин Neostyle.bg ви предлага широка гама от продукти за създаване на комфорт и домашен уют. Получавате високо качество, подплатено от стабилна конструкция и приемлива цена. Освен това поръчките биват доставяни в рамките на един работен ден, което ще ви даде нужното време за реакция, ако сте избрали съответния аксесоар за подарък.

Поставката за чинии е на две нива, което ви удостоява с още по-голямо място за съхранение на съдовете. Горната част е решетъчна и се препоръчва за поставяне на чинии. Отдолу може да обръщате мокрите съдове, благодарение на огромната площ. В двете краища биват обособени места за прибори за хранене и чаши, което придава мултифункционален вид на поставката.

Освен огромния набор от възможности за съхранение трябва да се отчете и здравината на поставката. Висококачественото хромирано покритие придава изключителна издръжливост на конструкцията и й осигурява стабилност при по-голямо ежедневно натоварване. Относно конструирането на поставката, не се изискват инженерни умения. Частите се прикрепят лесно една към друга без да се нуждаят от допълнително запояване или друг вид ръчна намеса.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър