Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Армиларна сфера Земя

Армиларна сфера Земя на супер цена от Neostyle.bg
Армиларна сфера Земя
179.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 03698

Армиларната сфера е прекрасен акцент за всеки интериор, особено за пространства, посветени на обучение и интелектуално развитие. Със своята богата символика и елегантност, тя не само украсява, но и вдъхновява към знание и открития.

Армиларната сфера е отличителен подарък за любители на астрономията и науките, носещ със себе си вековна история на астрономически наблюдения и учене. Поставена във всяка стая, тя създава атмосфера на изследователско любопитство и уважение към научните постижения.

Изработката ѝ от алуминий придава съвременен блясък и устойчивост, а комбинацията от кафяв и сребрист цвят я прави лесна за комбиниране с различни интериорни решения. Размерите ѝ са достатъчно компактни, за да се впише умело в по-малки пространства, но и достатъчно значителни, за да се откроява като централен елемент в просторни помещения.

При добавянето на тази статуетка в библиотеката или учебната стая, тя неизменно ще стимулира разговори относно науката и ученето, и ще служи като непрестанно напомняне за красотата и сложността на нашия свят и космоса, който ни обгражда.

Характеристики:

Материал: Алуминий, Дърво
Цвят: Кафяв, Сребрист
Размер: 25 х 17.5 х 21.5 см
Страна на произход: Индия

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър