Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Сет буре с чешмичка + 6 чаши за ракия

Сет буре с чешмичка + 6 чаши за ракия на супер цена от Neostyle.bg
Сет буре с чешмичка + 6 чаши за ракия
147.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 29810

Българинът е ценител на качествените алкохолни напитки, а какво по-хубаво от това да бъдат поднесени по-изящен начин. Представяме ви един напълно дизайнерски сет с буре и 6 чаши за ракия, намиращ широко приложение в ежедневието. Може да го използвате за лични цели или да зарадвате любим човек. Ако той е привърженик на изкусно изработените предмети, ще остане удивен от стойността на продукта и ще ви бъде благодарен. Препоръчваме го за мъже, които демонстрират стил и не се свенят да разнообразяват асортимента на холната секция или визията на офиса.

Бурето е в основата на целия комплект, като му придава луксозен вид и го прави лесно различим от евтините китайски продукти. То има кръгъл вид, с откроими детайли. Капачката му е изработено от дърво, като изпълнява функцията на предпазител от изпаряване на аромата на алкохола. В централната й част е поместена и чешмичка, чрез която бързо и удобно може да сервирате питиета на своите гости. Оставено е достатъчно разстояние до основата на бутилката, за да не се налага накланяне или да се допусне разливане на течността. Шесте чаши, които биват включени към сервиза, са дълги, с ниски основи.

Комплектът пристига при вас в стилен вид, благодарение на дървения поднос. В двата края на бурето са разположени трупчета с дръжки, към които се поставят чашите. Несъмнено тази изработка ще привлече вниманието на вашите посетители, а и ще ги накара да се чувстват далеч по-комфортно в домашната обстановка. Видът на сервиза позволява добавяне и на други чаши към него, ако ви предстои вечеря с повече гости, а такива ще откриете в богатия каталог на Neostyle.bg.

Материал: Дърво и Стъкло

Вместимост: 2000 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър