Меню
Твоята количка

Керамично буре 4 л. върху каручка

Керамично буре 4 л. върху каручка на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Керамично буре 4 л. върху каручка
59.99 лв
  • Наличност: Продадено
  • Продуктов код: 31798

Ето го и новото ни неустоимо предложение за любителите на качествения алкохол и на функционалните предмети в дома- невероятно керамично буре, в което да съхранявате любимата си напитка. Уредът е напълно функционален , като чучурът му го прави подходящ за наливане на питие по всяко време. Така той е не просто красива декорация в дома, а действащ предмет от бита. Върви в комплект с дървена каручка, а благодарение на нетрадиционния и разчупен дизайн общият му външен вид е много изискан. Дървото, от което е изработена поставката, е тъмно, а самото буре е разположено над основа. Цялостната форма предполага максимално удобство при наливане на питието. Размерите му са 30 х 24 см.

Отворът за наливане в бурето е прецизно изчислен, така че да е над чашката от комплекта, в която ще се сипва напитката. Предвид всички изброени и определено неоспорими предимства ви съветваме да заявите своята бройка или бройки още сега, за да не изпуснете това примамливо предложение. За повече продукти от този или друг тип може да разгледате сайта ни. Нямаме съмнение, че ще намерите много интересни идеи за подаръци не само за себе, но също така и за своите приятели.

Избраните продукти можете да закупите с няколко бързи клика, а за повече информация използвайте указаните на сайта ни контакти. Пазаруването при нас е лесно, безпроблемно и надеждно, а цените ни са напълно разумни предвид качеството, което получавате. Гарантираме ви бързо и надеждно обслужване и пълно съответствие на поръчаните артикули с описанието им. При нас качеството е на ниво, а обслужването- на още по-високо ниво!

Характеристики:

Висококачествена изработка;

Елегантна кутия;

Идеална за подарък;

Подходяща за всякакви питиета;

Материал – керамика,дърво;

Вместомост на бурето: 4000 мл    

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър