Меню
Твоята количка

Сет бутилка грозде + 6 чаши грозд

Сет бутилка грозде + 6 чаши грозд на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка грозде + 6 чаши грозд на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка грозде + 6 чаши грозд на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка грозде + 6 чаши грозд на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка грозде + 6 чаши грозд
149.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Производител: ARTINA
  • Продуктов код: 43162

Представяме ви нов елегантен сет с бутилка и 6 чаши, произведен от австрийската компания ARTINA. Съвършена изработка, детайлно инкрустирани елементи и здрави материали биват комбинирани, за да се получи прекрасен подарък, с който ще оставите удивени любимите си хора. Едва ли почитател на домакинските сервизи ще възрази на подобна изненада, така че ще оставите в него приятно впечатление, а и ще му предоставите подарък, който има широко приложение и може да влезе в ежедневно действие. Поводи, които позволяват подаряване на този или друг комплект за алкохолни питиета, са рожден ден, имен ден, важно гостуване, делова среща или обикновено домашно събиране.

Сетът включва стилна правоъгълна бутилка, в чийто център биват изобразени посребрени мотиви. Освен това, дизайнерската капачка е с полезно действие, тъй като не позволява на аромата да се изпари. По този начин съдържанието в бутилката остава годно за по-дълго време. Силно впечатление ще ви направят и красивите чаши, чиито основи са изключително стилни и стабилни. Опасността от хлъзгане или друг вид неприятен инцидент е сведена до минимум, а здравото стъкло трудно може да се повреди. Всяка чаша разполага с идентичен символ в центъра, подобен на този върху бутилката. Това ще отсее всякакви съмнения, относно пълнотата на комплекта и неговата стойност.

Тъй като често получаваме запитвания за устойчивостта на продуктите, гарантираме ви, че те са изключително здрави и могат да се използват свободно в ежедневието. От ARTINA са се погрижили за всеки малък детайл, като обръщат сериозно внимание и на ювелираната стойност на сервизите. Също така комплектът пристига в елегантна кутия, която освен че го предпазва от нараняване при доставката, позволява и директно подаряване, без излишни окраски.

Характеристики:

Комплект: 1 брой Бутилка, 6 броя чаши, Подаръчна кутия
Проиизводител:Artina(Austria)
Материал: Метал, Сребро, Стъкло

 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър