Меню
Твоята количка

Керамично буре 4 литра

Керамично буре 4 литра на супер цена от Neostyle.bg
Керамично буре 4 литра на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Керамично буре 4 литра на супер цена от Neostyle.bg
Керамично буре 4 литра на супер цена от Neostyle.bg
Керамично буре 4 литра
54.99 лв
  • Наличност: Продадено
  • Продуктов код: 01698

За любителите на хубавия алкохол имаме специално предложение- буре за любимата ви напитка на специално изработена от дърво поставка. С размерите си от 30 х 33 см бурето е изключително компактно и не заема много място, но все пак е с достатъчно голям капацитет за разливане на нормално по обем питие.

Постаментът е предрешен в светъл цвят, което го прави универсално попълнение за всеки дом и интериор. Изработката е майсторска и прецизна и целият сет е напълно функционален, а не е само красива декорация, която да стои в къщата ви, без да върши работа. Отворът за наливане в бурето е точно изчислен, така че да е над чашката. С оглед на всички тези неоспорими предимства ви съветваме да заявите своята бройка или бройки още сега, за да не изпуснете това примамливо предложение. За повече продукти от този или друг тип може да разгледате сайта ни. Нямаме съмнение, че ще намерите много интересни идеи за подаръци за себе си или са своите приятели. 

Избраните продукти можете да закупите с няколко бързи клика, а за повече информация използвайте указаните на сайта ни контакти. Пазаруването при нас е лесно, безпроблемно и надеждно, а цените ни са напълно разумни предвид качеството, което получавате. Гарантираме ви бързо и надеждно обслужване и пълно съответствие на поръчаните артикули с описанието им. При нас качеството е на ниво, а обслужването- на още по-високо ниво!

Характеристики:

Висококачествена изработка;

Идеална за подарък;

Подходяща за всякакви питиета;

Материал – керамика,дърво;

Вместомост на бурето: 4000 мл

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър