Меню
Твоята количка

Абстрактна статуетка на слон

Абстрактна статуетка на  слон на супер цена от Neostyle.bg
Абстрактна статуетка на слон
45.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 84797

Със своята уникалност и символично значение, абстрактната статуетка на слон е прекрасен избор за подарък, който не само ще донесе красота в пространството, но и се надяваме, ще привлече положителни енергии и просперитет. Във всеки детайл на тази стилизирана фигура се крие послание за сила, мъдрост и успех, което я прави подходяща както за личен, така и за професионален подарък.

Полирезинът, използван за създаването й, е материал, позволяващ прецизност във формата и елегантност в линиите. Тази смола е издръжлива и с висока детайлност, което допринася за висококачественото изпълнение на статуетката. Нейната абстрактна природа означава, че тя може да се впише естетически в различни интериорни стилове, от модерния и минималистичен до традиционния.

Поставянето й в ъгъла на стаята или с лице към вратата е не само символичен жест, но и практическо приложение на фън шуй принципите. Според тях, правилното позициониране на обекти може да повлияе на потока на енергията в дома или работното място. Така, абстрактният слон може да служи като талисман за привличане на късмет и успех.

Не забравяйте и, че тази статуетка може да бъде повече от декорация или амулет – тя е символ на вниманието и грижата, която влагате в избора на подаръци за близките си хора.

Характеристики:
Размер: 21 х 23.5 см

Материал:Полирезин(полимерна смола)

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър