Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Абстрактна пластика Лъв

Абстрактна пластика Лъв на супер цена от Neostyle.bg
Абстрактна пластика Лъв на супер цена от Neostyle.bg
Абстрактна пластика Лъв на супер цена от Neostyle.bg
Абстрактна пластика Лъв на супер цена от Neostyle.bg
Абстрактна пластика Лъв
99.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 66907

Представяме Ви една изключителна декорация, която притежава силата на вековните символи и изтънчеността на съвременния дизайн. Не е просто украшение, а истинско произведение на изкуството, което пренася в дома Ви величието на един от най-възхваляваните символи на силаta – величественият лъв.

Нежните пясъчни нюанси, които доминират в тази фигура, придават топлина и уют, като в същото време акцентират върху мощта и достойнството, които този звяр олицетворява. С размери от 45 х 20 см, тя е достатъчно компактна, за да се впише идеално на всяко бюро, рафт или плот, но и достатъчно изразителна, за да заеме централно място във вашия интериор.

Създадена е от полирезин – материал, който е и стабилен, и устойчив, обещавайки дълготрайност и запазване на изключителните детайли, които са внимателно изработени от производителя. Всеки един елемент, всеки контур е вдъхновен от стремежа към съвършенство, което ще намерите във всеки ъгъл на тази стилна статуетка.

Подарете тази уникална декорация на близък човек с пожелания за благополучие и успех или позволете на своя дом да бъде огрян от нейното благородство и великолепие. Тя е повече от подходяща за хора с афинитет към мощни символи или за тези, които са родени под знака на лъва и носят неговата неустоима харизма.

Не пропускайте възможността да се сдобиете с този бляскав акцент за Вашия интериор – бройките са ограничени, а интересът – огромен. 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър