Меню
Твоята количка

Албум за 200 броя снимки

Албум за 200 броя снимки на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Албум за 200 броя снимки
16.99 лв
  • Наличност: Продадено
  • Продуктов код: 24780

Открийте своята лична галерия от спомени с този елегантен албум, който притежава не просто красотата на висококачествената кожена корица, но и вълшебството да пази вашите ценни моменти. Идеален подарък или съкровищница за собствените ви преживявания, този албум е създаден да улавя и съхранява до 200 снимки с размери 10*15 см, във всеки един от неговите листове се разгръща една неповторима история.

Поглезете сетивата си с пипането на гладката кожена повърхност, която обгръща този албум. Неговият изтънчен дизайн е не само очарователен акцент за вашия домашен интериор, но и гаранция за безвременна защита на вашите спомени. Страниците, изработени с майсторство, осигуряват необходимата защита срещу прах и избледняване, като по този начин фотографиите остават ярки и живи години напред.

Всяка страничка е придружена с достатъчно пространство за бележки, така че можете да добавите дати, имена или дори кратки истории до всяка снимка, правейки го още по-личен и значим. Визията на албума е съобразена и с модерните тенденции в интериорния дизайн, като съчетава класика с модерност и придава елегантен завършек на всеки кът.

Не просто място за съхранение, този албум е истинска капсула на времето, която ви позволява да се връщате и преживявате най-ценните си моменти отново и отново. От семейни празници до случайни моменти на радост, вашият албум за снимки с кожена корица е мост към миналото, здрав и красив.

Вашите спомени заслужават най-доброто място за съхранение. Този албум за снимки предлага елегантност и функционалност, защитавайки вашите най-ценни мигове от избледняване и позволявайки лесен достъп до тях по всяко време. Изберете го за дома си или го споделете като подарък, който носи стойност и красота.

Описание: 200 снимки 10*15см.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър