Меню
Твоята количка

Луксозни Бижута

Луксозни Бижута

Бижутата винаги са съпътствали човека в различните етапи на неговото еволюционно развитие. Оригинални и неповторими, те винаги са възприемани като символ на власт, престиж и са играели ролята на аксесоар, с който се демонстрира власт и благосъстояние.

Кога е прието да подарим бижу

Бижутата са сред най-ценените артикули, когато става дума за избор на подаръци. Особеното в случая е, че те обикновено се приемат за много личен жест. Такъв не е прието да се прави към колеги, състуденти и други, за които се предполага, че познаваме по-скоро ограничено и основно в служебен аспект.

Такива подаръци се правят в посока към интимни партньори, към родители, дъщери и синове, внуци, братя и сестри и други. Подаряването на бижу е по-скоро нещо, което подчертава близост и добро познаване на човека срещу нас.

Как да направим правилния избор

На първо място, трябва да познавате размерите на бижутата, които избирате за подарък. От една страна, това не се отнася за накити като колиета например, но е от критична важност при избор на пръстени и други подобни.

Важно е също така да познавате афинитета към различните видове метали. Дали човекът срещу вас предпочита злато или сребро, дали предпочита накитите да имат камъни или пък залага на по-изчистените модели, всичко това е от съществено значение.

Напоследък все по-голямо значение придобиват луксозните сетове от неръждаема стомана. Те залагат на високото качество на изработката, а не толкова на стойността на самите материали и до голяма степен напоследък изместват конкуренцията.

Сред предимствата тук е, че се прескача материалния момент, в който се избират най-скъпите материали и се залага по-скоро на символиката и на това, че изработката е на най-високо ниво.

Накити за двама

Специално място сред нашите предложения заемат накитите за двама. Това могат да бъдат пръстени, колиета, гривни и какво ли още не. Обикновено, те се подаряват от партньорите във влюбените двойки.

Възприемат се като знак на привързаност и на обвързаност между хора, които държат много един на друг. Символиката се доближава до тази, която имаме и при размяната на брачни халки пред олтара. Бижутата за двойки показват:

  • Близост;
  • Свързаност;
  • Принадлежност;
  • Прилика между партньорите.
Луксозен сет гривни за двама
Изчерпано
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв
Сет гривни за двама I love you
Изчерпано
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв
Сет гривни за двама One&Only
Изчерпано
Страхотен сет от мъжка и дамска гривни, ..
49.99 лв
Сет колиета от стомана I will always be with you
Изчерпано
Сет колиета от стомана Keep Me In Your Heart
Изчерпано
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв
Сет мъжка и дамска гривни от стомана Always & Forever
-30 %Изчерпано
Показва 1 до 16 от 16 (1 страници)