Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Чаша за уиски Овен

Чаша за уиски Овен на супер цена от Neostyle.bg
Чаша за уиски Овен на супер цена от Neostyle.bg
Чаша за уиски Овен на супер цена от Neostyle.bg
Чаша за уиски Овен на супер цена от Neostyle.bg
Чаша за уиски Овен
15.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 74479

Оставете настрана еднообразните подаръци и зарадвайте любимите си хора с нещо иновативно. Чашата за уиски е идеална възможност да реализирате интересна изненада, която да се помни дълго. Вярваме, че всеки един привърженик на естетиката ще остане трогнат от нея и ще ви благодари искрено за подаръка. Възрастта на получателя няма никакво значение. Съветваме, обаче, да подарявате чаши за алкохол на лица, които ценят неговия вкус и избират най-красивия начин, за да го поднесат. Е, може да превърнете и домашната обстановка в малко по-различна и приятна, като си направите личен подарък. Чашата ще създава позитивно впечатление сред вашите гости, а и ще ги накара да се отпуснат и почувстват, като у дома си. Няма значение колко качествена е напитката, важното е да я поднесете по специален начин, за да покажете любов и уважение.

Чашата за уиски е произведена в Поругалия, където се цени елегантността и се обръща съществено значение на външния вид. Страхотен артикул, който неизменно се отличава от продуктите на останалите брандове. Има интересна, цилиндрична форма, като са добавени сребърни мотиви в средната част на чашата. Основата е сравнително висока, за да се запази стабилността им. Трябва да отбележим, че чашите пристигат в подаръчна кутия, която внася допълнителен стил и всява нетърпение преди разопаковането. Поставени са върху мека повърхност, за да бъдат предпазени при доставката.

Убедени сме, че тази оригинална чаша ще зарадва всеки един получател. Може да използвате чашите по различни поводи, като рождени дни, юбилеи или делови срещи. Точно така, ако ви предстои важна бизнес визита, може да се представите в добра светлина, като зарадвате домакина с комплект чаши и марково уиски.

Характеристики:

Производител:Freitas Dores (Portugal)

Серия: Зодиак

Материал: Кристал,Метал, Сребро

Височина: 8,5 см.

Вместимост: 200 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър