Меню
Твоята количка

Чаши за уиски

Чаши за уиски на супер цена от Neostyle.bg
Чаши за уиски на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Чаши за уиски на супер цена от Neostyle.bg
Чаши за уиски на супер цена от Neostyle.bg
Чаши за уиски

Лесна поръчка

Mоля, въведете своето име и телефон. Наш оператор ще се свърже с вас!

49.99 лв
  • Наличност: Продадено
  • Производител: Bormioli Rocco
  • Продуктов код: 74479

Оставете настрана еднообразните подаръци и зарадвайте любимите си хора с нещо иновативно. Чашите за уиски са идеална възможност да реализирате интересна изненада, която да се помни дълго. Вярваме, че всеки един привърженик на естетиката ще остане трогнат от сервиза и ще ви благодари искрено за подаръка. Възрастта на получателя няма никакво значение. Съветваме, обаче, да подарявате чаши за алкохол на лица, които ценят неговия вкус и избират най-красивия начин, за да го поднесат. Е, може да превърнете и домашната обстановка в малко по-различна и приятна, като си направите личен подарък. Чашите ще създадат позитивно впечатление сред вашите гости, а и ще ги накарат да се отпуснат и почувстват, като у дома си. Няма значение колко качествена е напитката, важното е да я поднесете по специален начин, за да покажете любов и уважение.

Чашите за уиски са произведени за модната столица Милано, където се цени елегантността и се обръща съществено значение на външния вид. Страхотен артикул, който неизменно се отличава от продуктите на останалите брандове. Има интересна, цилиндрична форма, като са добавени мотиви в долната част на чашата. Основата е сравнително висока, за да се запази стабилността им. Трябва да отбележим, че чашите пристигат в подаръчна кутия, която внася допълнителен стил и всява нетърпение преди разопаковането. Поставени са върху мека повърхност, за да бъдат предпазени при доставката.

Убедени сме, че този оригинален сет ще зарадва всеки един получател. Може да използвате чашите по различни поводи, като рождени дни, юбилеи или делови срещи. Точно така, ако ви предстои важна бизнес визита, може да се представите в добра светлина, като зарадвате домакина с комплект чаши и марково уиски.

Вместимост чаши:330 мл.

Вместимост гарафа:800 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
ЛошДобър