Меню
Твоята количка

Kомплект "Освежи чувствата!" в метална кутия

Kомплект "Освежи чувствата!" в метална кутия на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Kомплект "Освежи чувствата!" в метална кутия
25.99 лв
  • Наличност: Продадено
  • Продуктов код: 02589

Открийте нови вълнуващи моменти и добавете искра на взаимоотношенията си с нашия специален комплект за двойки. Създаден с мисъл за споделените удоволствия и неочакваните усмивки, този уникален подарък е идеалният начин да разнообразите рутината и да поднесете вълшебство на вашия партньор.

Започнете вашето приключение с изискания ключодържател, изработен като бич, който символизира игривостта и дързостта, които предстоят. Той не само ще добави стил към вашия ежедневен комплект от ключове, но и ще ви напомня за специалните моменти, които споделяте заедно.

Напълнете стилната бутилка с любимата си напитка и се подгответе за вечерта с едно бързо възстановяване на настроението. Идеална както за топли, така и за студени течности, тя е вашият верен спътник в пътешествието към удоволствието.

Следващият елемент от този изискан арсенал е превръзката за очи, която ще засили останалите ви сетива и ще добави елемент на тайнственост и очакване към всяко изживяване.

2 шота с надписи: Весел начин за разпалване на настроението с предизвикателни или забавни послания, които могат да бъдат персонализирани според взаимоотношенията и чувството за хумор на двойката.

Завършете вечерта с игривите еротични зарчета, които ще ви водят през вълнуващи и непредвидими моменти, правейки всяка игра уникална и незабравима.

Този комплект в метална кутия е създаден да подари не само удоволствие и забавление, но и да бъде свидетел на незабравими спомени. Независимо дали сте в началото на връзката си или искате да разнообразите дългогодишно партньорство, той е идеалния избор.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър