Меню
Твоята количка

Комплект кухненски ножове на поставка

Комплект кухненски ножове на поставка на супер цена от Neostyle.bg
Комплект кухненски ножове на поставка на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Комплект кухненски ножове на поставка на супер цена от Neostyle.bg
Комплект кухненски ножове на поставка на супер цена от Neostyle.bg
Комплект кухненски ножове на поставка
119.99 лв
  • Наличност: Продадено
  • Производител: KingHoff
  • Продуктов код: 59778

Готвенето ви е омръзнало и се чудите как да го разнообразите?! Е, това е нашият отговор – комплект кухненски ножове на поставка, които придават съвършен вид на хранителните продукти. Може да зарадвате любимия с перфектно нарязани плодове, фини мезета или просто да приготвите необходимите продукти за основното ястие. Огромен избор, което дава на ползвателя пълна свобода на действие.

Закупуването на този комплект не решава единствено проблемите с кулинарията и създаването на заготовки. Благодарение на красиво изваяната поставка, ще намерите място за ножовете. Не е нужно да им търсите допълнителна позиция или да ги смесвате с другите кухненски прибори. Поставката е с елегантна визия, която неминуемо ще подсили обстановката в кухнята и ще й придаде по-изискана визия.

Комплектът включва пет приспособления за рязане, сред които нож за хляб, универсален нож, два готварски ножа с различни размери и нож за белене, който е и най-малкия в групата. Остриетата са изработени от качествена неръждаема стомана, а за по-бляскав вид са добавени цветни мотиви по цялото им протежение. Дръжките от своя страна са ергономични, което благоприятства добрия захват при рязане и предпазва ползвателя от травми. Те са с червен цвят, което ги прави универсални за всякакви кухни.

Препоръчва се преди първата употреба ножовете да се измият старателно и да се накиснат в топла вода. Старайте се тази процедура да я извършвате след всяко едно ползване, за да се запази бляскавия вид на продукта и да се избегнат нежелани повърхностни травми. Дръжте ги далеч от деца, поради опасността от наранявания.

Съотношението между цена и качество е във ваша полза. Получавате универсален продукт, подходящ за ежедневни цели, който ще внесе комфорт при приготвянето на ястията. Поръчайте комплекта ножове сега и той ще бъде при вас в рамките на един работен ден. Освен това, се сдобивате с грациозна опаковъчна кутия, която превръща сета в удачен вариант за подарък.

Комплектът съдържа:

  • - 20 cм Готварски нож 
  • - 20 cм Нож за хляб 
  • - 15 cм Готварски нож 
  • - 13 cм Универсален нож 
  • - 9 Нож за белене 
  • - дървена поставка 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

- Остриета от висококачествени стомана с мраморно незалепващо покритие 
- Лесно почистване чрез измиване или избърсване с кърпа 
- Специални ергономични дръжки за удобство и добър контрол при работа 
- Измийте добре преди първоначална употреба 
- Дръжте далеч от деца 

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър