Меню
Твоята количка

Комплект ножове

Комплект ножове на супер цена от Neostyle.bg
Комплект ножове
34.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 05578

Запознайте се с качествените продукти на Group Tiger!

Neostyle.bg ви предлага широк спектър от домакински инструменти и аксесоари. Този път ще ви представим един ултрамодерен и практичен продукт, който ще се превърне в неизменна част от кулинарните ви начинания.

Пред вас е футуристичният комплект ножове, съдържащ огромен брой инструменти за рязане. Неправилните форми, остатъчните късове и неприятният външен вид на приготвените ястия остават в миналото. Ще бъдете подготвени за най-различни кулинарни дела, доверявайки му се изцяло!

Предимства и спецификации:

  • Уникална външност на продукта, който се крепи на различни видове материали.
  • Ергономични дръжки, увеличаващи комфорта при експлоатация на ножовете.
  • Режещите остриета са изработени от издръжлива неръждаема стомана, която предпазва ножовете от надраскване и механични травми.
  • Добавено незалепващо покритие за лесна поддръжка и бързо измиване на продукта.
  • Препоръчителна първоначална дезинфекция след разопаковане на комплекта.

Продуктът се характеризира с многофункционалност, поради големия набор от включени приспособления. Всички те са лазерно наточени и готови за директна употреба. Сетът съдържа 6 продукта - нож щеф, нож за зеленчуци, нож за хляб, универсален нож, сатър и белачка за зеленчуци.

Получавате продукта в специална кутия, която го прави перфектен за подаряване. Разбира се, може да зарадвате свой близък с подобен сет, особено, ако той има афинитет към готварството. Гарантираме ви, че ще остане удивен от функционалностите и привлекателния вид на комплекта ножове.

Разгледайте и останалите кухненски ножове, за да изберете правилния вариант за вашата кухня!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър