Меню
Твоята количка

Кутия за хляб Klausberg

Кутия за хляб Klausberg на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Кутия за хляб Klausberg
89.99 лв
  • Наличност: Продадено
  • Производител: klausberg
  • Продуктов код: 30913

Представяме на вашето внимание един важен аспект от домакинството и организираността у дома, а именно кутия за хляб от колекцията Rose Gold на Klausberg. Един уникално полезен продукт, който ще внесе по-голям уют в дома и ще предотврати нежеланото изсъхване и втвърдяване на хляба.

Потърсете най-добрите и оптимални условия за правилното съхранение на хляба и ограничаването на нежеланите му реакции. Това е ключова роля за поддържането на семейния бюджет, тъй като голяма част от домакинствата купуват прекомерно количество хляб, което с времето губи вкусовите си качества. Истината е, че няма как да ви гарантираме седмична годност, но ще успеете максимално да увеличите давността му и да го предпазите от бързо стареене.

Кутията се грижи за хляба по няколко начина. На първо място го предпазва от проникване на прекомерно количество кислород и нежелани прахови частици. Освен това вътрешното пространство бива добре вентилирано и пречистено от натрупалите се миризми.

 Предвид честата употреба на кутията, това са напълно нормални травми, които могат да се появят по всяко време. Покритието на кутията предпазва от корозия, а и остава лесна за почистване и хигиенизиране от потребителя.

Ние от Neostyle.bg ви гарантираме високо качество на продуктите, в съчетание с достъпна цена. Получавате високотехнологичен кухненски асортимент, който ще всее уют и спокойствие в битовите нужди. Освен това продуктът се превръща в удобен вариант за подарък, тъй като пристига в опаковъчен вид, а и доставката му не бива затруднена.

Обикновено пратките ги приготвяме в рамките на ден след направената заявка и ги изпращаме на посочения куриерски адрес.

Спецификации:

-Klausberg е роден в сърцето на Европа, в Унгария
- Насладете се на Изящното изкуство за готвене
- Вдъхновен от великолепните кухни в Европа, Klausberg започна да прави професионални съдове за готвене преди почти 10 години
- Изработени от най-добрите материали, които са на разположение, за да покриват перфектно всички класически техники за готвене.
- Нашият ангажимент за качество и иновации продължава с нашите кухненски съдове с мраморни покрития, предназначени да посрещнат нуждите на кулинарни готвачи навсякъде

Характеристика:

- Тава от бамбук.
- Пластмасов капак.
- Ергономична дръжка.
- Стилен дизайн.
- Компактен и просторен.
- Размер: 37x20.5x26.5
- Цвят: черен

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър