Меню
Твоята количка

Сувенири от България от Neostyle.bg

В раздела “Made in Bulgaria” ще можете да откриете различни интересни предложения, които могат да ви послужат за вдъхновение тогава, когато трябва да направите оригинален подарък, но сте празни откъм идеи.

Предложенията, които ще видите тук, със сигурност няма да ви оставят безразлични, защото те съчетават оригиналност, нестандартност и качество, като всичко това се предлага на много добра цена.

Качеството на българския продукт

Както може би е излишно да споменаваме, от дълги години качеството на българските стоки се е превърнало в символ на здравина и издръжливост. Продуктите, които са произведени по нашите земи, определено впечатляват с редица предимства, особено на фона на постоянно понижаващото се качество на всичко, което ни заобикаля.

Ние от neostyle.bg предлагаме на вашето внимание сувенири и артикули, самия контакт с които е удоволствие от допира с качествената изработка. Едва ли ще се изненадате и от това, че цените са повече от добри.

Дървените стойки за бутилки

Деървените стойки за бутилки, които ще намерите в раздела “Made in Bulgaria” на Neostyle.bg, представляват един традиционен български продукт, който непременно всеки трябва да има у дома си.

 Знаем колко често българинът консумира вино, ето защо не бива да се пропуска възможността да се закупи, и то на неустоима цена, нещо подобно, с което да красим дома си, придавайки му нотка артистократизъм.

Всяка дървена стойка предлага място за една бутилка, а около нея има специални приспособления за захващане на чаши. Това е един доста елегантен начин за поднасяне на виното, в случаи, че очаквате гости.

Освен всичко останало, подобна покупка е и много практична, защото ще позволи на масата да се освободи допълнително място, което на свой ред да се оползотвори по друг начин.

Идеална за подарък

Поставката за вино е добър избор за подарък, в случай, че желаете да изненадате свой близък, за който знаете, че има изискан дом и не слага какво да е там. Изработката от дърво е много качествена и масивна, така че подаръкът ви ще краси дома на човека за дълго време.

Дървена стойка за бутилка с 2 чаши
Продадено
Дървена стойка за бутилка с 2 чаши от ел..
19.90 лв
Дървена стойка за бутилка с 4 чаши Дървена стойка за бутилка с 4 чаши
Продадено
Дървена стойка за бутилка с 4 чаши от ел..
29.90 лв
Дървена стойка за бутилка с 6 чаши Дървена стойка за бутилка с 6 чаши
Продадено
Дървена стойка за бутилка с 6 чаши от ел..
39.99 лв
Дървена кутия за вино с надпис ЧЕСТИТ ЮБ..
13.90 лв
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)