Меню
Твоята количка

Ножове Комплект

Ножове Комплект на супер цена от Neostyle.bg
Ножове Комплект на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Ножове Комплект на супер цена от Neostyle.bg
Ножове Комплект на супер цена от Neostyle.bg
Ножове Комплект
64.99 лв
  • Наличност: Продадено
  • Продуктов код: 71460

Очаква ви широка гама от продукти в каталозите на Neostyle.bg. Може да осъществите своите поръчки на момента и те ще бъдат при вас още на следващия ден!

Сега ще разгледаме няколко важни пособия за по-удобно изпълнение на домашните задължения. Кухненската среда е важна част от всеки дом, затова трябва да се грижим за нейната външност и непрекъснато да увеличаваме набора от пособия. По този начин си гарантираме безпроблемна работа и вкусно готвене.

Ако имате проблем с рязането и оформянето на зеленчуците и месото, това се дължи на липсата на правилни инструменти за рязане. В този комплект биват включени общо 7 приспособления, които ще внесат удобство и комфорт при приготвянето на ястията. Получавате нож за хляб, нож за белене, нож Шеф, нож Сантоку (за наситняване), ножица за рязане на риба и корени на зеленчуци, универсален нож, както и специално точило за ножовете.

Предимства на комплекта кухненски ножове:

  • Стилен външен вид, съчетание от сиво и розово.
  • Anti Slip дръжки за лесно рязане и удобен захват.
  • Лазерно наточени остриета, които се справят безпроблемно и с най-твърдите продукти.
  • Незалепващо покритие, върху което не остават отпадъци и части от нарязаните храни. Освен това, остриетата не запазват мирис и не окисляват зеленчуците.
  • Въртяща се стойка със стоманена основа. Изработени са отвори за ножовете, което гарантира подреденост и лесно съхранение.
  • Необходима е първоначална дезинфекция на ножовете и старателно измиване с топла вода.

 

Този сет кухненски ножове е невероятно допълнение към вашето домакинство. Ще забравите за всякакви несполуки и трудности при рязането на мезета, а и ще поднесете на вашите гости ястия с прилежен външен вид. Не губете време, а поръчайте още сега!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър