Меню
Твоята количка

Сервиз бутилка + 6 чаши за ракия Freitas & Dores

Сервиз бутилка + 6 чаши за ракия Freitas & Dores на супер цена от Neostyle.bg
Сервиз бутилка + 6 чаши за ракия Freitas & Dores
142.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Продуктов код: 18548

Търсите незабравим подарък, който ще ви отличи от останалите гости?! С този сервиз, включващ бутилка и 6 чаши за ракия, без съмнение ще бъдете специални и домакинът ще остане очарован от изненадата. Не, това не е поредният комплект, който ще бъде забравен на холната секция. Уверяваме ви, че той ще влезе в действие още същата вечер. Подходящ е за ежедневно използване, а и внася разнообразие на цялостната обстановка в помещението.

Португалските майстори са създали стойностен сервиз, съчетаващ по най-добрия начин стъкло и метал. Разбира се, изработката се основава на ювелирана техника за производство на фини изделия или т.нар. филигран. Обърнато е внимание на всеки детайл, за да се получи впечатляващ краен резултат, който ще остави без думи получателя на подаръка

Освен изработката от здрави материали, трябва да споменем и начина, по който е разположена украсата на сервиза. Използвани са интересни символи (кораб), подхождащи на продукта. Бутилката разполага с метална капачка над корковата тапа, която случи за задържане на аромата и предпазване от изпаряване. Това придава още по-голяма стойност на сета, тъй като може да влезе в ежедневно действие. Чашите са с малка, но стабилна основа, а дръжката е разположена под средата им, за да бъдат удобни при захват. 

Neostyle.bg доставя продукта в специална подаръчна кутия, в която са разположени бутилката и чашите за ракия. Те са напълно защитени от мека повърхност, за да пристигнат при вас в цялостен вид.

Не бъдете еднотипни, а зарадвайте любимите си хора с невероятни подаръци, намиращи приложение. Уверяваме ви, че всеки мъж, ценящ изкусното, ще остане впечатлен от изненадата, а и ще се сподели за нея пред приятелите си!

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър