Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Сервиз за ракия Freitas & Dores

Сервиз за ракия Freitas & Dores на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Сервиз за ракия Freitas & Dores
127.00 лв
  • Наличност: Продадено
  • Производител: Freitas & Dores
  • Продуктов код: 03214

Представяме ви комплект чаши за ракия, произведен от португалската компания Freitas & Dores. Впечатляващ сет, съдържащ 6 броя луксозни чаши и 1 брой бутилка с тапа, изваяни от висококачествено стъкло. В допълнение бива включено истинско сребро, което несъмнено придава още по-скъпа и бляскава визия на сервиза. Чашите са със стабилни основи, а изящният дизайн ще създаде добро впечатление сред вашите гости. Включената окраска в средата превръща сета в далеч по-необикновен и го прави лесно различим от евтините китайски стоки. 
Здравината на комплекта предразполага към ежедневна употреба, а не само при специални поводи. С този красив асортимент ще придадете завършен вид на трапезата, а и ще грабнете вниманието още в началото на вечерята. Добрата новина е, че може да промените приложението на комплекта и да сервирате друг вид твърд алкохол в чашите, без това да окаже влияние в мнението на посетителите ви. 
Освен за лично ползване, сервизът е подходящ и за подарък. Едва ли любител на качествените алкохолни напитки би възразил на подобна изненада. Прекрасна идея е за юбилей, имен ден, важно посещение или подарък за любимия. Ценител на луксозните комплекти мигновено ще узнае качеството му и ще остане възхитен от неговата същност. Комплектът пристига в елегантна опакована кутия, която не се нуждае от доукрасяване, особено, ако ще го използвате за подарък. Чашите са блестящо подредени, което още при отварянето ще остави усещане за скъпа вещ, изработена от марков бранд, след използване на скъпоценни материали. 

Характеристики:

Комплект: 6 броя чаши( 50 мл), 1 брой бутилка(700 мл)

Производител: Freitas & Dores Португалия

Материал: Метал, Сребро, Стъкло

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър