Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Сет бутилка+6 чаши за ракия Bohemia

Сет бутилка+6 чаши за ракия Bohemia на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка+6 чаши за ракия Bohemia на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка+6 чаши за ракия Bohemia на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка+6 чаши за ракия Bohemia на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка+6 чаши за ракия Bohemia
199.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Bohemia
  • Продуктов код: 28996

Пред вас се открива уникален комплект за алкохолни питиета, вдъхващ неподправена доза увереност и изящност. Предизвикайте различното, бъдете идейни и търсете това, което ще ви отличи от останалите. Със сервиз Bohemia ще се превърнете в прекрасен домакин, знаещ как да задоволи вкусовете и на най-претенциозните гости. Без съмнение те ще ахнат от стилната визия на сета и мигновено ще пожелаят да им сервирате питие в елегантните стъклени чаши.

Използваните материали са висококачествени, за да се придаде висока устойчивост и здравина на продукта. Именно този признак го отличава от обикновените сетове, които поддават при често използване и удари. Комплектът е подходящ за ежедневна експлоатация, без това да води до каквито и да е било проблеми. Красивият му дизайн позволява съхранение на видими места, например холна секция, което внася допълнително разнообразие в помещението.

Чашите са високи с грациозни извивки, започващи от самата основа. От своя страна тя е стабилна, за да предпази чашата от нежелани падания и друг вид повърхностни наранявания. Бутилката също има елегантна визия, наподобяваща в цялостен вид тази на чашите. Включено е едно важно приспособление – капачка, която предпазва течността от изветряване, процес, намаляващ значително аромата на питието. Тя също има необикновена форма и е изработена изцяло от стъкло.

Височината на чашите е 80 мм., а вместимостта им е 50 мл. Стандартно оразмеряване, използвано от повечето брандове. Гарафата е с обем от 500 мл., а височината й е 256 мм. Общото тегло на комплекта е 4 кг. Пристига при вас в опаковъчен вид, ако желаете да го използвате за подарък. Подходящ е за мъже в различни възрасти, обичащи стилното и ценящи високото качество на алкохолните напитки.

Характеристики:

  1. Чаши за ракия комплект от 7 бр.
  2. Съвременнната колекция Quadro.
  3. Обемът на чашите и гарафата е 50ml / 500ml. Височината е 80 мм и 256 мм. Теглото е около 4 кг.
  4. Изработено от много добро безоловно кристално стъкло (кристалин) в стъкларската фирма Crystalite Bohemia.
  5. Оригинална идея за подарък.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър