Меню
Твоята количка

Сервиз за ракия

Сервиз за ракия на супер цена от Neostyle.bg
Продадено
Сервиз за ракия

Лесна поръчка

Mоля, въведете своето име и телефон. Наш оператор ще се свърже с вас!

114.00 лв
  • Наличност: Продадено
  • Производител: Freitas & Dores
  • Продуктов код: 03964

Комплект бутилка и чаши за ракия, изработен от португалската фирма Freites & Dores, която дълги години е лидер в бранша. Сервизът включва елегантна бутилка и 6 броя чаши, подходящи за сервиране на алкохолни напитки. Идеален вариант както за доукрасяване на дома, така и за подарък при по-важни поводи.

Бутилката има дълго гърло, върху което бива изобразена лоза с гроздове. Впечатляваща символика, която португалци детайлно са изобразили, за да превърнат сета в далеч по-специален. В изработката са включени основно метал и стъкло, придаващи здравина на сервиза и предпазващи го от наранявания. При по-старателна експлоатация, няма да имате проблеми с драскотини и пукнатини, независимо от честотата на използване. Аромата на алкохолната напитка се запазва с времето, благодарение на металната капачка. Тя е разположена над корковата тапа, за да изолира кислорода и да не дава възможност за изпарение на приятния мирис.

Чашите са удобни дори за ежедневно ползване. Характеризират се с малка вместимост, което прави употребата им строго регламентирана, основно влизат в действие при сервиране на уиски или ракия. Имат ниска и стабилна основа, която не поддава, а в средата е разположена окраска, даваща знак, че са част от комплекта. Чрез посребрена инкрустация биват илюстрирани гроздови мотиви, каквито има и по повърхността на бутилката. По този начин получавате още по-голямо внимание, а посетителите ви ще останат удивени от завършеността на сервиза.

Този асортимент от майсторски изделия ще придаде различна визия на трапезата, включваща уют, спокойствие и пълнота. Сервизът за ракия е удачен вариант за мъжки подарък, който ще бъде оценен по подобаващ начин. Ще се представите достойно, независимо от повода на мероприятието. Комплектът е подходящ за имен ден, рожден ден, важно посещение или обикновено домашно събиране.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
ЛошДобър