Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Сервиз за ракия

Сервиз за ракия на супер цена от Neostyle.bg
Сервиз за ракия на супер цена от Neostyle.bg
Сервиз за ракия на супер цена от Neostyle.bg
Сервиз за ракия на супер цена от Neostyle.bg
Сервиз за ракия
128.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Продуктов код: 03964

Комплект бутилка и чаши за ракия, изработен от португалската фирма Freites & Dores, която дълги години е лидер в бранша. Сервизът включва елегантна бутилка и 6 броя чаши, подходящи за сервиране на алкохолни напитки. Идеален вариант както за доукрасяване на дома, така и за подарък при по-важни поводи.

Бутилката има сребърна плочка, която може да се гравира. Впечатляваща символика, която португалци детайлно са изобразили, за да превърнат сета в далеч по-специален. В изработката са включени основно метал и стъкло, придаващи здравина на сервиза и предпазващи го от наранявания. При по-старателна експлоатация, няма да имате проблеми с драскотини и пукнатини, независимо от честотата на използване. Аромата на алкохолната напитка се запазва с времето, благодарение на стъклената капачка. Тя е разположена над корковата тапа, за да изолира кислорода и да не дава възможност за изпарение на приятния мирис.

Чашите са удобни дори за ежедневно ползване. Характеризират се с малка вместимост, което прави употребата им строго регламентирана, основно влизат в действие при сервиране на уиски или ракия. Имат ниска и стабилна основа, която не поддава, а в средата е разположена окраска, даваща знак, че са част от комплекта.По този начин получавате още по-голямо внимание, а посетителите ви ще останат удивени от завършеността на сервиза.

Този асортимент от майсторски изделия ще придаде различна визия на трапезата, включваща уют, спокойствие и пълнота. Сервизът за ракия е удачен вариант за мъжки подарък, който ще бъде оценен по подобаващ начин. Ще се представите достойно, независимо от повода на мероприятието. Комплектът е подходящ за имен ден, рожден ден, важно посещение или обикновено домашно събиране.

Вместимост бутилка: 1000 мл.

Вместимост чаши: 50 мл.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър