Меню
Твоята количка

Сервиз за уиски Bohemia Plantica

Сервиз за уиски Bohemia Plantica на супер цена от Neostyle.bg
-33 %
Сервиз за уиски Bohemia Plantica

Лесна поръчка

Mоля, въведете своето име и телефон. Наш оператор ще се свърже с вас!

99.99 лв
149.99 лв
  • Наличност:
  • Производител: Bohemia
  • Продуктов код: 87141

Колкото по-красива е трапезата ви, толкова по-приятна ще бъде и атмосферата. А какво по-специално от изящни прибори, приканващи гостите към опитване на напитките и ястията. Определено подредбата на трапезата може да бъде подобрена с един красив сервиз за алкохол. Е, все пак вечерята няма как да започне без качествена напитка и вкусна салата, нали така?!

Комплектът е с ювелирана стойност, гарантирана от чешката компания Bohemia. Тя е водещ бранд в производството на сервизи, а повечето от тях ще откриете в нашия богат каталог. Нека, обаче, да разгледаме конкретния продукт. Той включва 6 броя чаши и 1 гарафа. Чашите са обли и съдържат мотиви по цялото си протежение. Основата им е висока и по-широка, за да се придаде допълнителна стабилност. При гарафата също отличаваме ненадминатия дизайн, наподобяващ този, използван при изработката на чашите. Полезна роля играе и капачката, тъй като защитава течността от изпарение на аромата и запазва първоначалните й вкусове.

Сервизът е изработен от здраво стъкло(кристалит), което гарантира устойчивостта на продуктите. Наранявания са изключени, дори при ежедневно използване. Няма да срещнете напуквания, драскотини и счупени части, ако експлоатирате продукта по правилния начин и се грижите за неговата чистота. Вместимостта на гарафата е 750 мл., като е висока 24 см. Чашите разполагат с обем от 320 мл., а височината им е 9,5 см.

Добрата новина е свързана с наличието на подаръчна кутия, в която биват опаковани чашите и бутилката. По този начин не се нуждаете от допълнителни торби или окраски, за да зарадвате получателя на подаръка. Артикулите биват подредени върху мека повърхност, защитаваща ги от чупене при доставянето им. Може да поръчате сета още сега, като предоставите трите си имена, телефон за връзка и адрес на ЕКОНТ или Speedy. Neostyle.bg ще ви изпрати продукта още на следващия ден.


Характеристики:

серия: Plantica 
Вместимост на гарафата: 750 мл / височина: 24 см
Вместимост на чашите: 320 мл / височина: 9.5 см
Комплекта се предлага в красива фабрична опаковка
Материал:стъкло- Crystalite
Производител: Bohemia Чехия

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
ЛошДобър