Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Сет бутилка + 6 чаши

Сет бутилка + 6 чаши на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка + 6 чаши
149.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Продуктов код: 75612

Стилен сервиз с бутилка и 6 чаши, произведен от португалската фирма Freitas & Dores. В иберийската страна ценят качествените алкохолни питиета и ги поднасят по най-добрия начин. С този комплект ще внесете изискан вид на трапезата и ще промените коренно настроението сред вашите гости. Без съмнение те ще останат удивени от луксозния вид на сета, а въпросите, относно неговата стойност, ще завалят мигновено.

Гарантираме ви, че това е един оптимален вариант, който може да се предложи за ценители на изкуството и детайлите. Сервизът съдържа бутилка и шест чаши, като всеки един от предметите разполага с посребрена орнаментика в централната си част. Производителите са заложили на гроздови мотиви, тъй като приложението на комплекта е пряко свързано с този плод и неговите екстракти.

Бутилката е с продълговата форма, като има метална капачка в горната си част, защитаваща аромата на течността. Знаем много добре, че след известно време алкохолните питиета губят своя приятен мирис, ако са прекарали продължително време на открито. Този проблем остава в миналото, тъй като от Freitas & Dores са се погрижили за неговото отстраняване.

Чашите са по-високи от обикновеното, като е намалена основата им. Това обаче не отнема от стабилността и сигурността им при поставяне върху по-хлъзгави повърхности. Те запазват началното си положение, а и са много удобни за сервиране, тъй като остават здраво стъпили върху подноса.

Този комплект е една хармония от естетика, изтънченост и стилно мислене. Ще задоволи и най-претенциозните вкусове, а ако вашият домакин е любител на красивите изделия, то това е перфектният вариант. Съчетанието между изящност и приложение е в основата на всеки идеален подарък. Разбира се, може да го използвате у дома, без значение дали това ще се случва по специални поводи, или в ежедневието. Устойчивостта и здравината на сервиза предразполагат към честа употреба.

 Характеристики:

Производител: Freitas & Dores (Portugal)
Материал: Кристал, Метал, Сребро
Комплект: 6 броя чаши за уиски , 1 брой бутилка за ракия, Подаръчна кутия

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър