Меню
Твоята количка

Сет бутилка+6 чаши за ракия

Сет бутилка+6 чаши за ракия на супер цена от Neostyle.bg
Сет бутилка+6 чаши за ракия
159.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Производител: Freitas & Dores
  • Продуктов код: 29542

Предстои юбилей на близък човек и се чудите какво да му подарите?! Този въпрос ще намери своето решение тук. Представяме ви луксозен сервиз за ракия, състоящ се от бутилка и 6 чаши. Красота, елегантност и изящна визия съчетани в едно, за да бъдете максимално подготвени и да реализирате най-добрата изненада. Гарантираме за ювелираното качество на комплекта, изработен от португалската фирма Freitas & Dores.

Това, което прави впечатление, е символиката, изобразена в централната част на бутилката и чашите. Тя е със сребрист оттенък, което я прави още по-впечатляваща и придава скъпоценна стойност на сета. Бутилката е с нетрадиционна форма и извивки, като има по-висока основа, с цел стабилност и максимална сигурност. Разбира се, добавена е капачка, за да съхраните мириса и аромата на питието. В средата на бутилката се намира вече споменатият символ, който подсказва за какъв повод е подходящ сервиза.

Комплектът съдържа и 6 чаши, изработени от фин кристал. Несъмнено това ще засили възприятието на питието и ще подобри атмосферата. Всички чаши имат еднакъв символ в средата си, който се припокрива с този, илюстриран върху бутилката. Формата на чашите също прави впечатление. Те са леко продълговати, с по-висока и обемна основа. В изработката им е включен калай, който не е топлопроводим и запазва хладината на сервираната напитка.

Освободете мисленето си и позволете на Neostyle.bg да направи следващия подарък от ваше име. Убедени сме, че вашият домакин ще бъде приятно изненадан, особено, ако е привърженик на алкохолните питиета или цени изкусно изработените сервизи. Комплектът е с широко приложение, като може да се подари както на близък човек, така и на делови събеседник, бизнесмен и т.н. 

Характеристики:

Комплект: 1 брой Бутилка, 6 броя чаши, Подаръчна кутия
Проиизводител:Freitas & Dores
Материал: Метал, Сребро, Стъкло
вместимост на чашите: 200 мл.
вместимост на бутилката: 1000 мл

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър