Меню
Твоята количка

Статуетка на Заек: Символ на Щастие

Статуетка на Заек на супер цена от Neostyle.bg
Статуетка на Заек: Символ на Щастие
29.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 12451

Символика на Плодородие и Щастие

Статуетката на заек е не просто украса, а символ на плодородие и благополучие. В древнокитайската култура, заекът е известен със своите свойства да носи щастие и хармония в семейния живот. Във вашата къща, този изящен сувенир ще действа като талисман, привличащ добри емоции и позитивна енергия. Представяйки си символика на Ин и Ян, той е идеален за създаване на баланс и спокойствие във всяко пространство.

Уникалност и Дизайн

Изработена с изключително внимание към детайла, тази статуетка е не само уникална декорация, но и произведение на изкуството. Всеки аспект на дизайна е внимателно обмислен, за да отразява китайската култура и символиката на заека. Това прави статуетката идеален избор за ценители на изкуството и културата.

Мултифункционалност и Подаръчен Потенциал

Тази статуетка е идеална за всяко място в дома или офиса, като добавя стил и елегантност където и да я поставите. Освен това, благодарение на нейната символичност и красота, тя е перфектният подарък за любими хора или колеги. Изразете своите чувства и добри пожелания чрез този изискан и значим подарък.

Височина: 16 см; Ширина: 13 см.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър