Меню
Твоята количка

Стъклени вази

Свикнали сме вазите да изглеждат по един приблизително стандартен начин. Очакваме от тях да се поберат в някакви норми по отношение на дизайна, ето защо не можем да си представим, че един подобен дребен артикул може да преобърне представите ни и да окаже драматично влияние на начина, по който изглежда помещението.

Стилно решение за вашия дом

Стилни и нестандартни, ние от Neostyle.bg винаги имаме предложение, което да грабне вниманието ви. Става дума за стъклени вази с дървени орнаменти, които можете да поставите във вашия хол, кухня или спалня. Начинът, по който се свързват стъкло и дърво е изключителен и изразява тяхната тясна и дълбока връзка, макар че в своята същност са толкова различни.

Плътното, здраво и меко дърво се свързва по един изключителен начин с крехкото и чупливо, но твърдо стъкло. Двете заедно се допълват, съчетавайки елементи на студенина и топлина в пълна хармония.

Подходящи за всеки интериор

Независимо от това на какъв тип интериор сте заложили, нашите предложения могат да се впишат чудесно в околния дизайн, без да го нарушават по какъвто и да било начин. Те са изработени с много вкус, а големината им е внимателно премислена така, че да не се превръщат в доминиращ мотив в стаята.

Идеален подарък

Когато сте поканени в дома на ваши близки или приятели, много често ви се иска да  занесете нещо, с което да ги зарадвате и изненадате. Особено силно важи това правило когато искате да ги изненадате по повод рожден ден, годишнина от сватбата или някакъв друг юбилей.

Цената е изключително разумна, а това винаги е важен момент в избора на подаръци. Колкото и да ни се иска да бъдем щедри, все пак всички ние живеем с определен бюджет и разполагаме с определени средства, с които да живеем. Добрата цена ни позволява да направим качествен подарък, без да бъдем неразумни в харчовете.

В същото време, това е жест, който домакините ще запомнят, тъй като самата изработка на вазата предполага да бъде тя по-оригинална и уникална от всичко, за което можете да се сетите.

Най-добрият избор

Избирайки тази малка, но изработена с изключителен усет към детайла ваза, вие купувате:

  • Оригинален и интересен подарък за ваши приятели;
  • Стилен декоративен елемент за вашия дом;
  • Практична придобивка, която ще ви позволи винаги да държите свежи цветя у дома;
  • Дизайнерско решение на ниска цена.

Няма добавени продукти в тази категория.