Меню
Твоята количка

Декоративна фигура ''Изправен кон''

Декоративна фигура ''Изправен кон'' на супер цена от Neostyle.bg
Декоративна фигура ''Изправен кон''
39.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 28462

Фън Шуй Статуетка на Кон: Символ на Успех и Просперитет

Фън Шуй е древно изкуство, олицетворяващо хармонията и баланса в дома. Един от най-популярните символи в тази практика е статуетката на кон. Този елегантен предмет не само краси пространството, но и действа като мощен активатор на успеха и финансовия просперитет.

Статуетката на Кон: Мост към Финансовата Стабилност

Статуетката на кон, изработена от висококачествена полирезин, представлява кон, изправен на задни крака. Това е мощен символ във Фън Шуй, който се свързва с финансов успех и просперитет. Разположението на статуетката в дома или офиса може да донесе значителни промени в материалното благополучие.

Конът във Фън Шуй: Символ на Щастие и Успех

Според ученията на Фън Шуй, конят е символ на щастие, успех, и късмет. Той символизира ново начало и успешни резултати от положените усилия. Статуетката на кон е отличен избор за тези, които искат да внесат позитивна енергия и нови възможности в живота си.

Свобода и Оптимизъм: Дълбокото Значение на Коня

Конят не е само символ на материален успех, но и на свобода, оптимизъм и неукротима воля. Той съчетава в себе си качествата на няколко мощни животни, като храбростта на лъва и бързината на елена. Тази статуетка внася в дома усещане за сила и вдъхновение.

Конят: Класически Талисман във Фън Шуй

Фигурата на коня във Фън Шуй се смята за класически талисман, особено в Сектора на Славата. Тази статуетка може да бъде чудесен активатор на просперитета, като помага за увеличаване на славата и уважението в професионалния живот.

Конят - Прабългарски Символ на Сила и Свобода

Конят е и значим символ в прабългарската култура, символизиращ небето, свободата и силната, необуздана воля. Той олицетворява военната храброст и слава, правейки го подходящ за символичен подарък за възмъжаващи млади хора.

Кон в Дома: Красота, Уют и Позитивна Енергия

Държането на статуетка на кон в дома допринася за красотата, уюта и позитивната енергия. Тя може да бъде поставена и в офиса, където добавя топлина и комфорт, като същевременно подчертава професионалните амбиции и стремеж към успех.

Височина: 24 см; Ширина 17 см

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър