Меню
Твоята количка

Duralex сервизи

Кой не се е изправял поне веднъж срещу толкова баналния проблем да отвори шкафа и да се осъзнае, че в него липсват две напълно еднакви чаши и чинии? Кой не се е изнервял поне един път, че когато постави трапезата гостите пият и се хранят от различни съдове?

Действително, днес всичко, което се предлага на пазара е доста скъпо, но не за сметка на здравината си. Всичко се чупи само с леко почукване, а цените са възмутително високи. Ето защо ние искаме да ви помогнем.

Какво представляват

Комплектите на Duralex ви дават възможност с една покупка да се сдобиете с цял комплект от чаши, чинии, както и с купи в различни размери. Това неизменно е голямо облекчение, както на бюджета, така и от гледна точка на обикалянето по магазините в опит да се намери нещо, което да се “върже” по стил и изработка с онова, което вече имаме.

Тъй като комплектите са Duralex, те притежават и още една характерна черта - изключително здрави са, което е с цел да се адаптират по-добре към интензивния съвременен начин на живот. Дори и по невнимание да чукнете или ударите артикул от комплекта, той най-вероятно няма да пострада ни най-малко.

За какво са подходящи

Когато поканите гости у дома или просто когато искате да се съберете с цялото си семейство, наличието на качествени съдове за хранене ще подобри усещането на трапезата. Когато всички се съберат заедно, този на пръв поглед малък елемент ще допълни усещането за завършеност, с което ще се постигне изключително благоприятен ефект върху цялостната атмосфера.

Техният вид е подходящ за всякаква обстановка у дома. Обикновено чиниите, чашите и купите от комплекта са в приятен меден цвят. Преливащ между златисто, кафяво и жълто, той събужда апетита, подобрява настроението и кара всички да се чувстват малко по-добре. По този начин Neostyle подобрява усещането за качество от преживяването със семейството.

Какво точно ви предлагаме

При нас в Neostyle.bg ще откриете огромно разнообразие от продукти, които да намерят своето специално място на вашата трапеза. Тук ще намерите най-различни артикули Duralex, включително:

  • Чаши;
  • Чинии;
  • Малки купички;
  • Големи купи за плодове и салати;
  • Много други.
Комплект дуралекс Beau Rivage 44 части
Продадено
Дуралекс е добре позната френска марка с..
122.99 лв
Комплект дуралекс Vermel 44 части
Продадено
Комплектът Дуралекс Vermel съдържа 44 ча..
119.99 лв
Сервиз за хранене Beau Rivage 30 части
Продадено
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)