Меню
Твоята количка

Комплект колиета за двама

Колиетата за двама са едно прекрасно решение за всеки случай, в който желаете да изненадате своята половинка, независимо дали имате повод за това или просто желаете да намерите начин, по който да демонстрирате своята любов и привързаност.

Като едно висококачествено предложение на Neostyle.bg, те пристигат при вас като едно блестящо съчетание между дизайн и цена, съчетани с изключително високо качество на изработката.

Как изглеждат

Колиетата за двама са много стилни и са изработени по начин, който да предполага изисканост, но съчетана с дискретност. Двойката може да носи колиетата с всякакъв тип облекло, без самото украшение да стои нелепо или да се натрапва по какъвто и да било начин.

Обикновено, те лесно могат да се оставят под дрехите, в случай, че по някаква причина носенето на украшения е нежелателно. От друга страна, показани навън, те ще направят вашия стил много по-елегантен и ще допаднат на всеки вкус.

За какви случаи са подходящи

Колиетата за двама са подходящ подарък за двойки, но те са идеални най-вече когато един от двамата партньори желае да изненада другия. Колиетата са изработени така, че да изглеждат по сходен начин.

В същото време, направата им е съобразена с това, че макар и сходен, дизайнът на двете части ясно да показва дали те са създадени за него или за нея. Обикновено изработката е от сребро.

Мъжките имат медальон или закопчалка, която в повечето случаи е изработена в елегантен черен цвят. Дамските са декорирани в елегантен цвят на розово злато, което им придава женствен и изтънчен вид.

Съотношение цена и качество

Обикновено качествените бижута се отличават с това, че тяхната цена е доста по-висока. В този случай, на ваше разположение е уникалната възможност да закупите нещо, което е изработено с много внимание и усет към детайла, но без да трябва да харчите твърде много за това. Избирайки за подарък комплекта колиета за двама, вие получавате едновременно:

  • Стилен външен вид на закупеното от вас;
  • Изключително качество на изработката на артикула;
  • Много практичност в една покупка;
  • Отлично съотношение между качество и цена.
Луксозен сет колиета от стомана
Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
36.99 лв
Сет колиета от стомана Keep Me In Your Heart
Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв
Сет колиета от стомана I will always be with you
Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)