Меню
Твоята количка

Комплект гривни за двойки

Бижутата и накитите винаги са се използвали като аксесоар и средство от влюбените двойки. С подобни подаръци те се опитват да засвидетелстват своята любов и привързаност един към друг.

Това не е нещо ново, а по-скоро е традиция, която битува от много отдавна, дори може да се каже, че има вековни корени. Още преди поколения хората са показвали обичта си по този начин и това не се е променило и до ден днешен.

Как изглеждат

Комплектите гривни за двойки, които можете да намерите при нас в Neostyle.bg са изключително фини и елегантни от гледна точка на своята изработка. Те се състоят от гривна за него и за нея, като в основата си те са сребърни, докато един от елементите съответно е подбран така, че да се вижда коя гривна е създадена за мъж и коя - за жена.

Обикновено, мъжките гривни имат закопчалка или декорация, която да е изработена в по-тъмни или по-студени цветове, докато дамските са декорирани с розово злато, така че да се вижда, че са

За какви случаи са подходящи

С такива накити хората, които са влюбени обичат да изненадват своите любими същества, независимо дали за това има повод или не. Подобни подаръци се правят основно около деня на Свети Валентин, но също и без да има какъвто и да било повод за това.

Тъй като тези аксесоари са елегантни, но също така и дискретни, те са идеалното решение за подарък за всеки повод, но и без да има специален случай. Те могат да се носят както когато се очаква да бъдем малко по-елегантни, така и без да има какъвто и да било повод.

Съотношение цена и качество

На фона на ниската цена, тези гривни за двойки се предлагат с изключително високо качество. Стилни и елегантни, те ще запазят своя добър външен вид за много повече време, отколкото сте очаквали или предполагали. Наистина, обикновено добрата цена трудно се посреща с високото качество, но това не означава, че няма изключение. Нашите гривни са:

  • Удобни за всеки ден;
  • Подходящи за всеки повод;
  • Много практични;
  • Стилни и елегантни.
Луксозен сет гривни за двама
Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв
Сет гривни за двама One&Only
Продадено
Страхотен сет от мъжка и дамска гривни, ..
49.99 лв
Комплект гривни от стомана Love
Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв
Луксозен комплект за двама King&Queen
Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв
Сет гривни за двама Beast and Beauty
Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв
Сет мъжка и дамска гривни от стомана Always & Forever
-30 % Продадено
Изборът на стилен подарък често е трудна..
34.99 лв 49.99 лв
сет от мъжка и дамска гривни Her king His Queen
Продадено
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)