Меню
Твоята количка

Луксозен комплект ножове на поставка

Луксозен комплект ножове на поставка на супер цена от Neostyle.bg
Луксозен комплект ножове на поставка
79.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 97686

Neostyle.bg е лидер в продажбите на уникални подаръчни комплекти и мултифункционални домакински пособия. Магазинът ви удостоява с продукти от най-високо качество на перфектни цени. Ето и най-новото ни предложение, което ще заинтригува кулинарите.

Представяме ви комплект кухненски ножове от BASS. Страхотен сет, който ще улесни работата ви в кухнята и ще подпомогне приготвянето на домашните ястия. С него ще забравите за несгодите, обвързани с лошия вид на хранителните продукти и неправилната им форма. Може би сте изпадали в ситуация, когато трябва да режете филе с нож за хляб. Да, знаем, че крайният резултат не е удовлетворяващ и ето защо ви предлагаме удачно решение на проблема.

Комплектът е една пъстра палитра от кухненски пособия. Включени са цели седем аксесоара за рязане, сред които нож за хляб, готварски нож, сатър, универсален нож,нож за зеленчуци,маст за точене и ножица за пиле. Всички те са перфектно подредени в елегантна правоъгълна поставка. В най-горната й част са оформени отвори, където може да поставите ножовете. По този начин въвеждате ред в кухнята и ограничавате достъпа на деца до остриетата на ножовете.

Основните предимства на комплекта са свързани с неговото качество и достъпност. Разбира се, в голям плюс са използваните материали, които гарантират дълъг живот и безпроблемна експлоатация. Лазерно наточените остриета са изработени от неръждаема стомана, славеща се с устойчивост и издръжливост на механични травми. Върху ножовете е поставено незалепващо покритие, което ограничава зацапванията и предпазва зеленчуците от окисляване. Трябва да отчетем и наличието на ергономични Anti Slip дръжки, подпомагащи захвата и улесняващи процеса на рязане.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
ЛошДобър