Настройките за бисквитки
Меню
Твоята количка

Сушилник за чинии

Сушилник за чинии на супер цена от Neostyle.bg
Сушилник за чинии
54.99 лв
  • Наличност: В наличност
  • Продуктов код: 95240

Кухненската подредба е важна за внасянето на уют в дома и опазване от безразборно разхвърляне на съдове и прибори за хранене. С този красив сушилник за чинии ще разрешите всички проблеми, свързани със съхранението на мокрите съдове. Обикновено след измиването им се чудим по какъв начин да ги подсушим и къде да ги оставим да изсъхнат. Е, това е ултимативният вариант за вас, който ще ви осигури спретнат вид на кухнята и повече свободно пространство на плота.

Модулният сушилник бива лесно разглобяем, което улеснява в пъти почистването му. В централната част е обособена зона за съхнещите чинии и подноси. На горния етаж може да подредите съдовете в наклонен вид, докато долната част е включена за по-обемисти съдове, като купи, кастрони и чаши за кафе. От двете страни на сушилника се намират поставките за чаши и прибори.

Конструкцията на целия модул придава стабилност и сигурност при съхранението на съдовете. Не бива да се притеснявате за здравината на продукта, тъй като е експлоатиран и качеството му е доказано. По-голямата част от сушилника е създадена от хромирана метална тел, която се характеризира с издръжливост на механичен стрес. В основата е добавена пластмасова тава, където се изкапват обърнатите съдове.

Несъмнено този сушилник за чинии и чаши е важен асортимент от всяко едно домакинство. Може да го поръчате още сега, а продуктът ще бъде изпратен в рамките на 1-2 работни дни. Получавате пратката в стилен вид, готов за подаряване, а доставката се извършва до офис на куриерска фирма.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър